Stardew Valley – Probleem met gemummificeerde vleermuis opgelost

Stardew Valley – Probleem met gemummificeerde vleermuis opgelost

De schattige en verslavende boerderijsim, die zich uitstrekt over bijna elk platform, Stardew Valley, ontving eerder de langverwachte versie 1.5-update.

Maar sommige fans op de Nintendo Switch merkten problemen op waarbij spelers de gemummificeerde vleermuizen niet kunnen vinden. Volgens sommige Reddit-berichten zijn ze vrijwel onmogelijk te zien aan de dingen.

Goed nieuws, aangezien ConcernedApe op Twitter opmerkte dat er nu een patch beschikbaar is voor Stardew Valley voor Nintendo Switch die het probleem moet verhelpen. Behalve dat het je zoektocht naar de ongrijpbare gemummificeerde vleermuis een beetje makkelijker maakt, zal het ook enkele bugs verpletteren en enkele oplossingen implementeren.

Over Stardew Valley

Je hebt de oude boerderij van je grootvader geërfd in Stardew Valley. Gewapend met hand-me-down tools en een paar munten, ga je op weg om je nieuwe leven te beginnen. Kun jij leren van het land te leven en van deze overwoekerde velden een bloeiend huis te maken? Het zal niet gemakkelijk zijn.

Sinds Joja Corporation naar de stad kwam, zijn de oude manieren van leven zo goed als verdwenen. Het gemeenschapscentrum, ooit het meest levendige centrum van activiteit van de stad, ligt nu in puin. Maar de vallei lijkt vol kansen. Met een beetje toewijding ben jij misschien wel degene die Stardew Valley tot grootsheid herstelt!