Stardew Valley – Standard en Collector’s edities onthuld

Stardew Valley – Standard en Collector’s edities onthuld

Stardew Valley-fans verheug je! Na jaren wachten zal de game eindelijk beschikbaar zijn in een westerse fysieke release voor Nintendo Switch!

We zijn persoonlijk al eigenaar van de Japanse versie, maar Fangamer onthulde zowel Standard- als Collector’s Edition-pakketten voor de game – die nu beschikbaar zijn voor pre-order op hun website en die op 6 november worden verzonden 2020.

Beide edities bevatten frisse nieuwe hoesillustraties, en de Collector’s Edition bevat tal van geweldige goodies voor elke toekomstige boer!

Stardew Valley – Standard Edition ($ 34)

Stardew Valley is nu beschikbaar in een fysieke editie voor Nintendo Switch! Ga naar de vallei, word onderdeel van de lokale gemeenschap en creëer de boerderij van je dromen!

  • 18 pagina’s tellende, in kleur geïllustreerde handleiding
  • Dubbelzijdige omslag met Joja-thema aan de binnenkant

Fysieke kopieën van Stardew Valley for Switch bevatten versie 1.4, met gratis updates die kunnen worden gedownload zodra ze worden uitgebracht.

Stardew Valley – Collector’s Edition ($ 69)

Stardew Valley is nu beschikbaar als fysieke editie voor Nintendo Switch in een speciale verzamelaarseditie die exclusief beschikbaar is op Fangamer.

De Collector’s Edition bevat:

  • Luxe zesdelige houten standaard gemaakt van verantwoord geproduceerd berken- en kersenhout (afmetingen 4,5 x 4 x 4 inch; enige montage vereist).
  • Houten reversspeld gemaakt van hetzelfde milieuvriendelijke hout als de rechtopstaande persoon
  • Junimo-strip van 14 pagina’s door Chihiro Sakaida, de kunstenaar van de strip Before the Farmer
  • Akte aan je boerderij met goudfolie details op papier gemaakt van 30% gerecycled stro (een bijproduct van de daadwerkelijke landbouw!)
  • Collector’s Edition-doos gemaakt van stevige, hoogwaardige materialen met kunstwerken van Kari Fry, de kunstenaar achter de Stardew Valley Guidebook
  • Fysieke kopie van het spel op jouw platform naar keuze met 18 pagina’s tellende, full-colour geïllustreerde handleiding en dubbelzijdige kaft met Joja-thema aan de binnenkant
  • Zacht reinigingsdoek van polyester en nylon, ontworpen door Chihiro Sakaida
  • Voor een beperkte tijd: bonusposter voor voorbestellingen tot 15 augustus (afmetingen 10 16 bij 16 folded, gevouwen)

De bossen die worden gebruikt voor de rechtopstaande en reversspeld worden nooit sneller geoogst dan ze groeien, waardoor de voorraad en het oorspronkelijke karakter van de bossen behouden blijven. Alle onderdelen van deze Collector’s Edition worden in de VS, het VK en Japan vervaardigd met minimaal plastic.

Elke fysieke kopie van de game bevat versie 1.4, met gratis updates die kunnen worden gedownload zodra ze worden uitgebracht.