Stardew Valley – Versie 1.5 voegt Splitscreen Co-op toe

Stardew Valley – Versie 1.5 voegt Splitscreen Co-op toe

Stardew Valley-spelers zullen binnenkort met elkaar op dezelfde bank zitten. Ontwikkelaar ConcernedApe heeft onthuld dat de update van versie 1.5 van de game een optie zal toevoegen voor coöp op gesplitst scherm op consoles en pc.

Er werd geen releasedatum genoemd, maar de ontwikkelaar bevestigde dat deze functie inderdaad naar de Nintendo Switch gaat!

Splitscreen komt naar console en pc, hoewel het aantal gelijktijdige spelers kan variëren (op pc kun je er maximaal 4 hebben, maar op sommige platforms is dit mogelijk beperkt tot 2).

Over Stardew Valley

Je hebt de oude boerderij van je grootvader in Stardew Valley geërfd. Gewapend met hand-me-down tools en een paar munten, ga je op weg om aan je nieuwe leven te beginnen. Kun jij van het land leren leven en van deze overwoekerde velden een bloeiend huis maken?

Het zal niet gemakkelijk zijn. Sinds Joja Corporation naar de stad kwam, zijn de oude manieren van leven zo goed als verdwenen. Het gemeenschapscentrum, ooit het meest bruisende centrum van de stad, ligt nu in puin. Maar de vallei lijkt vol kansen. Met een beetje toewijding ben jij misschien wel degene die Stardew Valley tot grootsheid herstelt!

Nu met multiplayer! Nodig 1-3 spelers uit om met je mee te gaan in de vallei! Spelers kunnen samenwerken om een ​​bloeiende boerderij te bouwen, middelen te delen en relaties op te bouwen met stadsmensen of met elkaar. Aangezien meer handen beter zijn dan één, hebben spelers de mogelijkheid om hun winstmarge op verkochte producten te vergroten voor een meer uitdagende ervaring.

Nieuwe content voor één speler! Inclusief het nieuwe Wintermarktfestival, meer verzamelobjecten, extra tussenfilmpjes van personages en zelfs hoeden voor je paard! En er valt nog meer te ontdekken …