Stardew Valley – Volgende Nintendo Switch Online Game Trial

Stardew Valley – Volgende Nintendo Switch Online Game Trial

Nintendo heeft aangekondigd dat Stardew Valley de tweede Game Trial voor Nintendo Switch Online in Europa en Japan zal zijn.

Nintendo Switch Online game trial

Tussen 13 juni en 19 juni kunnen beide gebieden de game gratis spelen met een huidig ​​lidmaatschap. De volledige ervaring zal toegankelijk zijn en de voortgang kan worden overgedragen naar de volledige versie. We weten ook dat er een verkoop gepland staat in Japan. Tussen 13 juni en 26 juni kunnen fans 32% besparen.

Dezelfde Stardew Valley Nintendo Switch Online Game Trial is nu aangekondigd voor Noord-Amerika door Nintendo. Hij is deze week beschikbaar, vanaf 14 juni om 10.00 uur PT / 13.00 uur. ET tot 20 juni om 23:59 uur PT / 2:59 uur ET.

Het spel krijgt 20% korting tussen 14 juni om 10.00 uur PT / 13.00 uur. ET en 27 juni om 23:59 uur PT / 2:59 uur ET. Deelnemers aan de proef krijgen 100 platina punten op My Nintendo.

Over Stardew Vallery

Stardew Valley is een RPG met een open einde over het leven op het platteland! In Stardew Valley heb je de oude landbouwgrond van je grootvader geërfd. Je gaat op weg om je nieuwe leven te beginnen, gewapend met tweedehands gereedschap en wat geld. Kun jij van de aarde leren leven en deze overwoekerde velden omtoveren tot een bloeiende gemeenschap? Het zal niet makkelijk zijn. De oude levenspatronen zijn zo goed als verdwenen toen Joja Corporation in de stad arriveerde. Het buurthuis, voorheen het meest actieve centrum van de stad, ligt nu in puin. De vallei lijkt echter rijk aan mogelijkheden. Met een beetje hard werken, ben jij misschien degene die Stardew Valley in zijn oude glorie terugbrengt!

Kenmerken

  • Maak uw droomboerderij werkelijkheid: bouw uw boerderij vanaf de grond af op een van de vijf verschillende kaartlay-outs die bij uw speelstijl passen!
  • Ontwikkel je vaardigheden op het gebied van veeteelt door dieren te fokken, gewassen te verbouwen, een boomgaard te beginnen en handige gereedschappen te bouwen!
  • Leer alle 30+ mensen van Pelican Town kennen en word lid van de lokale gemeenschap!
  • Personaliseer je boer: er zijn honderden verschillende manieren om je personage aan te passen!
  • Stel een gezin en vestig je: deel je leven op de boerderij met een van de 12 mensen met wie je kunt daten, trouwen en zelfs kinderen krijgen!
  • Verken enorme, raadselachtige grotten! Kom oog in oog te staan ​​met dodelijke beesten en onschatbare rijkdommen!
  • Breng een plezierige dag door met vissen op een van de nabijgelegen plekken: de waterwegen zijn gevuld met seizoensgebonden variëteit aan uitstekende vis. Maak je eigen aas, bobbers en krabpotten om je te helpen bij je zoektocht om elke vis te vangen en een lokale legende te worden!
  • Kook heerlijke gerechten en maak handige voorwerpen om je te helpen: met meer dan 100 kook- en knutselrecepten kun je een breed scala aan producten maken.

Stardew Valley werd voor het eerst gepubliceerd voor de Nintendo Switch in 2017.

Ad