Stardew Valley – Wereldwijd 10 miljoen exemplaren verkocht

Stardew Valley – Wereldwijd 10 miljoen exemplaren verkocht

Stardew Valley, het landbouwspel dat de wereld veroverde, verkocht vanaf 23 januari 2020 wereldwijd meer dan 10 miljoen exemplaren.

De game is gemaakt door een ontwikkelaar met de naam ConcernedApe en is slechts 4 jaar geleden uitgebracht. 10 miljoen exemplaren op alle platforms is een enorme prestatie voor een indietitel, omdat niet elke grote AAA-titel ooit zoveel exemplaren zou kunnen verkopen.

video
play-rounded-fill

Over Stardew Valley

Je hebt het oude perceel van je grootvader in Stardew Valley geërfd. Gewapend met hand-me-down gereedschap en een paar munten ga je op weg om je nieuwe leven te beginnen. Kun je leren leven van het land en van deze begroeide velden een bloeiend huis maken? Het zal niet gemakkelijk zijn. Sinds Joja Corporation naar de stad is gekomen, zijn de oude manieren van leven vrijwel verdwenen. Het buurthuis, ooit het meest levendige centrum van de stad, ligt nu in puin. Maar de vallei lijkt vol kansen. Met een beetje toewijding ben jij misschien degene die Stardew Valley weer in ere herstelt!

Nu met Multiplayer!

Nodig 1-3 spelers uit om met je mee te doen in de vallei! Spelers kunnen samenwerken om een ​​bloeiende boerderij te bouwen, middelen te delen en relaties op te bouwen met stedelingen of met elkaar. Omdat meer handen beter zijn dan één, hebben spelers de mogelijkheid om de winstmarge op verkochte producten te vergroten voor een meer uitdagende ervaring.

Nieuwe inhoud voor één speler!

Inclusief het nieuwe Wintermarktfestival, meer verzamelobjecten, toegevoegde cut-scenes en zelfs hoeden voor je paard! Plus nog meer te ontdekken …

Ad