Stardew Valley’s Multiplayer Mode is beschikbaar

Stardew Valley’s Multiplayer Mode is beschikbaar

Goed nieuws voor bezitters van de verslavende Stardew-vallei, want de beloofde multiplayer-modus is nu beschikbaar op de Nintendo Switch.

video

Over de nieuwe update

Met de nieuwe update kun je online spelen met maximaal drie vrienden en krijg je toegang tot meer inhoud voor één speler. De update moet automatisch worden gedownload naar uw Switch-systeem.

Hier is een fragment van wat je kunt verwachten zonder al te veel te spoilen:

  • Gedurende 3 dagen in de winter kun je een reizend festival bezoeken, de Night Market, die Pelican Town zal bezoeken. Hier kunnen boeren komen en gaan wanneer ze willen om unieke items te kopen, te genieten van live entertainment en meer!
  • Er zijn nu nieuwe karaktergebeurtenissen om tegenaan te lopen, waaronder een aantal geheime evenementen die worden geactiveerd door bepaalde omstandigheden … Sommige hiervan geven je zelfs permanente bonussen.
  • In de winter kunnen boeren een vreemde gebeurtenis tegenkomen die een nieuwe ‘geheime’ verzameling activeert, wat leidt tot een nieuw avontuur en meer kennis …
  • Je paard kan nu petten dragen en Tekenen zijn nu bewerkbare items die je vanaf het begin van het spel beschikbaar hebt.
  • Veel meer te ontdekken.

Voor nog meer informatie; https://blog.chucklefish.org/multiplayer-arrives-in-the-valley/ 

Ad