Stardew Valley’s Versie 1.5 Update – Strandboerderijen en geavanceerde spelopties

Stardew Valley’s Versie 1.5 Update – Strandboerderijen en geavanceerde spelopties

Concerned Ape heeft nieuwe details gedeeld over de aanstaande versie 1.5-update voor Stardew Valley – die eindelijk splitscreen co-op zal toevoegen.

Dat is echter niet alles wat de patch te bieden heeft!

De ontwikkelaar deelde dat de update van versie 1.5 van de game ook nieuwe opties zal toevoegen wanneer spelers een nieuwe boerderij beginnen! Spelers zullen namelijk in staat zijn om zich te vestigen op een volledig nieuwe “Beach Farm” -locatie, en verschillende aspecten van het spel te tweaken met een nieuwe “Advance Game Options” -sectie.

Concerned Ape heeft echter geen vrijgavevenster voor deze update gedeeld.

Over Stardew Valley

Multiplayer is aangekomen in de vallei …

Je hebt de oude boerderij van je grootvader in Stardew Valley geërfd. Gewapend met hand-me-down tools en een paar munten, ga je op weg om aan je nieuwe leven te beginnen. Kun jij van het land leren leven en van deze overwoekerde velden een bloeiend huis maken? Het zal niet gemakkelijk zijn. Sinds Joja Corporation naar de stad kwam, zijn de oude manieren van leven zo goed als verdwenen. Het gemeenschapscentrum, ooit het meest bruisende centrum van de stad, ligt nu in puin. Maar de vallei lijkt vol kansen. Met een beetje toewijding ben jij misschien degene die Stardew Valley tot grootsheid herstelt!

Nu met multiplayer!

Nodig 1-3 spelers uit om met je mee te gaan in de vallei! Spelers kunnen samenwerken om een ​​bloeiende boerderij te bouwen, middelen te delen en relaties op te bouwen met stadsmensen of met elkaar. Aangezien meer handen beter zijn dan één, hebben spelers de mogelijkheid om hun winstmarge op verkochte producten te vergroten voor een meer uitdagende ervaring.

Nieuwe inhoud voor één speler!

Inclusief het nieuwe Winter Market Festival, meer verzamelobjecten, extra tussenfilmpjes van personages en zelfs hoeden voor je paard! En er valt nog meer te ontdekken …