Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax land deze maand

Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax land deze maand

Aksys Games heeft Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax aangekondigd, welke eind november 2018 op de markt komt voor Nintendo Switch.

Over Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax

Naast dat het een behoorlijke mond vol is, is Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax een snelle side-scrolling shooter die tot 4 spelers ondersteunt in lokale co-op. De game is beschikbaar in alle regio’s van de Nintendo eShop.

video
play-rounded-fill

Aksys Games is verheugd aan te kondigen dat Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax eind november naar de Nintendo eShop voor de Nintendo Switch ™ komt. Ontwikkeld door Dreamloop Games, Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax is een snelle, side-scrolling shooter met lokale coöp-elementen met vier spelers, lichte RPG-elementen met opwaardeerbare mech-personages en een verscheidenheid aan verschillende gameplay-modes voor spelers om te verkennen.

Het is het jaar 2087 en je bent een nieuwe rekruut voor Stardust Galaxy Warriors, een interstellaire organisatie voor vredeshandhaving, opgericht door de excentrieke biljoenair Archibald Stardust. In de 10-niveaus campagne-modus, vecht je een weg door verschillende werelden tegen ontelbare vijanden, groot en klein, terwijl je een verhaal vol wry humor, verbluffende graphics en zelfs een paar verrassingen ervaart.

Kies uit vijf verschillende personages, elk met hun eigen unieke sterke en zwakke punten, en pas het aan via RPG-achtige upgrademonteurs, zoals het vergroten van wapenbeschadiging, bepantseringseffectiviteit en vele andere kenmerken en statistieken.

Spelers zullen genieten van zeer aanpasbare gameplay-opties, zodat je de standaardparameters kunt gebruiken of de regels kunt aanpassen aan je speelstijl. Pas gezondheids- en schildniveaus, vuur- en dalingspercentages aan en druk op doosgroottes. In multiplayer, stel vriendelijke vuur in staat om een ​​bonding coöperatieve ervaring te transformeren in een chaotische free-for-all.

Speel hoe je wilt

Of je nu op zoek bent naar een ontspannen reis door de sterren of een gezond verstandige afdaling in een onvoorstelbare kogelregen, Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax heeft je gedekt. ​​De game beschikt ook over verschillende gameplay-modes, van de zeer vermakelijke Story-modus, naar innovatieve Challenge-modi, naar de hardcore Gauntlet-modus. Verander spelstijlen en ervaar alles wat Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax te bieden heeft.

Stardust Galaxy Warriors: Stellar Climax komt naar de eShop in Noord-Amerika, Europa, Japan en andere Aziatische gebieden.