Starlink: Battle For Atlas Crimson Moon bevat betaalde Star Fox content

Starlink: Battle For Atlas Crimson Moon bevat betaalde Star Fox content

De grote inhoudsupdate voor Starlink: Battle for Atlas, getiteld Crimson Moon, heeft eindelijk een releasedatum. Je kunt het verwachten op je Nintendo Switch-systeem op 30 april.

Er zullen ook nieuwe Star Fox downloadbare content voor je zijn om jezelf onder te dompelen en dat kost je $ 11,99.

video

Crimson Moon Update

Als onderdeel van de gratis update kunnen spelers de Crimson Moon, het theater van de Outlaw Games, verkennen. Spelers kunnen meedoen aan geheel nieuwe single-player en two-player split-screen race tracks, vechten tegen golven van meedogenloze vijanden in het Crimson Coliseum en hun rang en statistieken zien op scoreborden.

De Crimson Moon zal ook invloed hebben op de hele wereld van Atlas en spelers laten deelnemen aan nieuwe factieverhaalmissies en wekelijkse uitdagingen.

Bovendien kunnen spelers hun selectie uitbreiden en de nieuwe Crimson Moon-inhoud spelen met vijf nieuwe piloten, drie nieuwe sterrenschepen en elf nieuwe wapens die afzonderlijk verkrijgbaar zijn voor digitale aankopen.

Star Fox Downloadbare content

Maak je naast de Crimson Moon-update,  klaar om de controle te nemen over de Star Fox-teamleden Peppy, Falco en Slippy in gloednieuwe content die exclusief voor Nintendo Switch komt. Jaag op het Star Wolf-team in een reeks missies met de hulp van drie nieuwe Star Fox-teampiloten, elk met hun eigen unieke vaardigheden en vaardigheden.

De nieuwe Star Fox-content is vanaf 30 april 2019 afzonderlijk verkrijgbaar voor een digitale aankoop van $ 11,99 op Nintendo Switch.