SteamWorld Quest 2.0 nu live

SteamWorld Quest 2.0 nu live

SteamWorld Quest-fans zullen blij zijn te weten dat de game officieel is bijgewerkt naar versie 2.0.

Gratis update

Deze gratis update ontgrendelt New Game Plus, de Legend Remix-modus, HD Rumble, de jukebox in de game en de kunstgalerij. Bovendien is de Nintendo Switch-versie van SteamWorld Quest 2.0 20 procent korting voor een beperkte tijd.

Om het op te sommen

Als je het verhaal voltooit, wordt ‘New Game Plus’ ontgrendeld, waardoor het spel vanaf het begin kan worden afgespeeld met de meeste niet-verhaalvoortgang behouden (kaarten, items en meer). Je moet de personages opnieuw ontgrendelen, maar zodra je dat hebt gedaan, heb je toegang tot hun respectieve kaarten van je vorige playthrough.

Voor degenen die de uitdaging willen aangaan, een nieuwe moeilijkheidsgraad, “Legend Remix”, houdt je scherp als je eenmaal de game hebt verslagen en naar meer hunkert. Het is niet alleen moeilijker, maar levert ook behoorlijk wat gameplay-wendingen op. Dit is alleen beschikbaar in New Game Plus.

Er is ook een nieuwe kunstgalerij met veel eerder ongeziene conceptkunst en illustraties en een jukebox voor degenen die willen relaxen op de prachtige soundtrack (nu beschikbaar op Spotify, Apple Music / iTunes en meer)!

Andere spelverbeteringen zijn onder meer:

  • Ondersteuning toegevoegd voor HD Rumble op Nintendo Switch
  • Verhoogde voorraad van verbruiksartikelen beschikbaar in de koopwagen.
  • Verminderde toegangseisen voor het “Midas Grand Prix” colosseumtoernooi.
  • Tweaks in balans brengen met verschillende kaarten en items, evenals kleinere bugfixes.
Ad