SteamWorld Quest – Gratis contentupdate uitgerold – Nieuwe game plus en meer

SteamWorld Quest – Gratis contentupdate uitgerold – Nieuwe game plus en meer

De eerste deckbuilder RPG van Image & Form, SteamWorld Quest – Hand of Gilgamech, heeft een gratis game-update ontvangen!

video
play-rounded-fill

Gratis content

Image & Form heeft aangekondigd dat de gratis contentupdate een New Game Plus-modus, een Legend Remix-modus met nieuwe moeilijkheidsinstellingen, evenals de Jukebox en Art Gallery zal omvatten. De Switch-versie heeft nu ook een HD Rumble.

Het team heeft ook hun nieuwste aflevering van The Engine Room uitgebracht om meer hierover in detail te bespreken. Bovendien hebben ze opnieuw bevestigd dat de fysieke versie voor SteamWorld Quest nog steeds later dit jaar onderweg is.

Over SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech

SteamWorld Quest is het rollenspel kaartspel waarop je hebt gewacht! Leid een groep aspirant-helden door een prachtig met de hand getekende wereld en intense gevechten met alleen je verstand en een handvol kaarten. Neem het op tegen elke dreiging door je eigen spel samen te stellen en te kiezen uit meer dan 100 unieke ponskaarten!

Wat je te wachten staat is een weelderige schatkist gevuld met goud, draken, levendige werelden, magie, ridders in glanzend pantser evenals XP, turn-based gevechten en al dat goede RPG-spul! De humoristische mix van traditionele fantasie en steampunk-robots zorgt voor een onvergetelijke ervaring met veel gelach.

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech is via eShop direct beschikbaar op de Nintendo Switch. De game is nu te koop voor 20% korting.