SteamWorld Quest komt op 25 April

SteamWorld Quest komt op 25 April

Image & Form Games heeft de releasedatum en prijsinformatie voor RPG-kaartspel SteamWorld Quest aangekondigd.

video
play-rounded-fill

SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech details

Wij bij Image & Form zijn er trots op aan te kondigen dat onze nieuwste en beste game, SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech, op 25 april als eerste op Nintendo Switch verschijnt. De game is exclusief verkrijgbaar in de Nintendo eShop voor de nabije toekomst en kost $ 24,99 / € 24.99 / £ 22.49.

Wederom nemen we de SteamWorld-franchise in een nieuwe gedurfde richting; SteamWorld Quest is onze eerste RPG en we schakelen dingen uit met op kaarten gebaseerde gevechten waarbij je decks van je helden bouwt, bewerkt en upgradet.

“De SteamWorld-community heeft ons gevraagd om een ​​RPG te maken voor een lange tijd, dus ik ben echt blij en tevreden dat we zo’n opgepoetste titel veel eerder bezorgen dan iedereen had verwacht. Sinds we in januari hebben aangekondigd, hebben we gekeken naar de groeiende opwinding bij gamers, pers en contentmakers. Ik heb er vertrouwen in dat fans van RPG’s en eerdere SteamWorld-games dol zijn op SteamWorld Quest omdat het een absoluut juweeltje is. We zullen het momentum via onze website en sociale mediakanalen aanhouden tot de release en daarna “, zegt Brjánn Sigurgeirsson, CEO van Image & Form.

video
play-rounded-fill

Video credits; IGN

In SteamWorld Quest leid je een groep aspirant-helden die elke bedreiging op zich neemt door je eigen spel kaarten te maken – kies uit meer dan 100 unieke ponskaarten! Wat je te wachten staat, is een weelderige schatkist gevuld met goud, draken, levendige werelden, magie, ridders in glanzend harnas en XP, turn-based gevechten en alle usuals waar RPG-fans dol op zijn!

De mix van traditionele fantasie en schokkende stoom aangedreven robots zorgt voor een onvergetelijke ervaring met veel gelach.

SteamWorld Quest staat gepland voor 25 april 2019 in de Nintendo Switch eShop. De game kost $ 24,99 / € 24,99 / £ 22,49.

Ad