Steel Assault – Fysieke edities aangekondigd

Steel Assault – Fysieke edities aangekondigd

Limited Run Games heeft aangekondigd dat de 16-bits retro-achtige actieplatformer Steel Assault de volgende game in de rij is die een fysieke distributie heeft die uniek is voor de game. De startdatum voor open pre-orders voor de game is vastgesteld op 17 februari 2023 om 10.00 uur Eastern Time (ET), en de prijs per standaardexemplaar is $ 34,99 USD.

De originele soundtrack, een standaard van acryl, een kunstkaartenset en een emailspeld zijn enkele van de bonusitems die zijn opgenomen in de Collector’s Edition-bundel, die ook door de uitgever is aangekondigd. De prijs van de Collector’s Edition-bundel is $ 74,99 USD.

Over Steel Assault

In deze throwback-versie van het actieplatformgenre kun je een post-apocalyptische versie van de Verenigde Staten verkennen door te slaan, zwepen en tokkelen.

Je kruipt in de huid van Taro Takahashi, een lid van het verzet die wraak wil nemen op de despoot die heerst over de as.

– Tweedimensionale platformactie boordevol actie met een dynamisch, vloeiend zijwaarts scrollend vechtsysteem, een stijlvolle moveset en een groot aantal vijanden en eindbazen om het hoofd te bieden

– Een briljant uitgewerkte sciencefiction-omgeving, gepresenteerd in rijke pixelbeelden en begeleid door opruiende FM-gesynthetiseerde melodieën, allemaal op een 16-bits post-apocalyptische manier.

– Unieke actie op de tokkelbaan: een moderne kijk op de traditionele enterhaakmechanismen, die meer leuke bewegingsopties mogelijk maakt

– Een terugkeer naar je favoriete games: op het podium gebaseerde actie die voortreffelijk met de hand is gemaakt en een schermkwaliteit heeft die is geoptimaliseerd voor CRT-gaming