Stem op Nintendo LABO voor speelgoed van het jaar!

Stem op Nintendo LABO voor speelgoed van het jaar!

Zoals jullie waarschijnlijk al eerder hebben gelezen is het Nintendo Labo mixpakket genomineerd in de Speelgoed van het Jaar verkiezing.

Vanaf nu kan je er ook daadwerkelijk op stemmen.

Nintendo Labo mixpakket

Met het Nintendo Labo mixpakket krijgen gamers de mogelijkheid om vijf verschillende modellen van karton te bouwen op een interactieve manier. Zodra je de modellen hebt gebouwd kan je allerlei spellen ermee spelen.

video
play-rounded-fill

Zo is het mogelijk om je eigen nummers te maken op de piano, racen op eigen gemaakte racebanen of gebruik de motor in Mario Kart om op een nieuwe manier die game te beleven.

Daarnaast is de garage optie er nog om je volledig eigen creaties te maken door middel van een simpele manier van programmeren.

video
play-rounded-fill

Deze bijzondere manier van het combineren van spelen met karton en games heeft ervoor gezorgd dat het pakket genomineerd is.

Stemmen

Het mixpakket is genomineerd in de categorie 10-11 jaar en jij kan Nintendo helpen deze prijs te winnen. Dit kan door hier te stemmen op het pakket, tot en met begin november. Tevens kan je dan meteen kans maken op het Nintendo Labo pakket te winnen of een van de andere genomineerde spellen.

Link; https://www.speelgoedvanhetjaar.nl/nominaties/categorie/10-11-jaar