Stories Untold – komt op 16 Januari

Stories Untold – komt op 16 Januari

No Code en Devolver Digital aangekondigd Stories Untold komt naar Nintendo Switch op 16 januari 2020.

Onafhankelijke ontwikkelaar No Code en label Devolver Digital hebben aangekondigd dat de gevierde experimentele thriller Stories Untold volgende week op 16 januari op de Nintendo Switch wordt uitgebracht.

De Switch-versie is aangepast om te profiteren van de Joy-Con.

video

Over Stories Untold

Een combinatie van klassiek tekstavontuur en point-and-click-avontuur in een moderne presentatie, vier korte verhalen zijn samengevoegd tot één mysterieuze bloemlezing die sinds de release wijdverspreide kritieken heeft verdiend. Developer No Code heeft de gebruikerservaring en bedieningselementen van hun debuutspel aangepast om te profiteren van Joy-Con van de Nintendo Switch.

Stories Untold is een door verhalen gestuurd experimenteel avonturenspel, dat het genre tot iets geheel unieks maakt. Door een mix van klassiek tekstavontuur, aanwijzen en klikken en meer, worden 4 korte verhalen samengevoegd tot één mysterieuze bloemlezing die is beschreven als “een fantastisch, fascinerend voorbeeld van interactieve visuele verhalenvertelling” (Telegraph 5/5) en sinds de release wijdverspreide lovende kritieken verdienen.

De game combineert retro nostalgie uit de jaren 80, innovatieve en experimentele genre-tartende gameplay en gespannen, phycologische horror om “een van de meest fascinerende en unieke verhalen die je dit jaar kunt spelen te creëren” (GameSpew 9/10).

“Stories Untold” werd ontwikkeld door No Code, een in Glasgow gevestigd ex-AAA ontwikkelingsteam onder leiding van Jon McKellan (Alien: Isolation) en Omar Khan.

Ad