STORY OF SEASONS: A Wonderful Life – Wordt gelanceerd op 27 juni 2023

STORY OF SEASONS: A Wonderful Life – Wordt gelanceerd op 27 juni 2023

De releasedatums voor de Nintendo Switch-versies van STORY OF SEASONS: A Wonderful Life zijn aangekondigd door zowel XSeed Games als Marvelous. Om te beginnen is de game zojuist plotseling uitgebracht in de digitale winkel voor de Nintendo Switch in Japan en kan deze vanaf 26 januari 2023 worden gedownload.

video
play-rounded-fill

Helaas zijn de Noord-Amerikaanse en Europese releasedatums voor de game verschoven naar 27 juni 2023. Dit betekent dat fans tot dan moeten wachten voordat ze de game in handen kunnen krijgen. Deze bevat zowel de fysieke als de speciale versie van de game, waarbij de laatste extra content bevat, zoals de volgende:

Speciale edities STORY OF SEASONS: A Wonderful Life

  • VERHAAL VAN SEIZOENEN: Een speciale editie van Wonderful Life voor de Noord-Amerikaanse markt
    • Een reproductie van het spel
    • een pluchen zakgeit van 8,5 cm hoog en 10 cm lang
    • Een op maat gemaakte doos gemaakt van een gigantische stoffen poster.
  • The Wonderful Life: STORY OF SEASONS Europese speciale editie
    • Een kopie van het spel
    • 140 pagina’s in een A5-notitieblok
    • een Chibi-sticker
    • een poster op A3-formaat
    • en een aangepaste buitendoos

Over STORY OF SEASONS: A Wonderful Life

Uw kroniek van de seizoenen moet hoofdstuk voor hoofdstuk worden geschreven.

Op de Nintendo Switch komt een tijdloos verhaal over vriendschap, familie en landbouw tot leven.

Je nieuwe leven begint in het serene stadje Forgotten Valley, een plek waar je overleden vader en zijn maatje Takakura het doel koesterden om samen een boerderij te runnen. Als je vrienden maakt met de mensen die in de vallei wonen en het erfgoed van je vader voortzetten, zul je een zorgeloos leven leiden op de boerderij, waar je gewassen zult oogsten en dieren zult fokken. Naarmate de tijd verstrijkt, ontmoet je de persoon met wie je de rest van je leven zult doorbrengen, krijg je een kind met hem en zie je zijn ontwikkeling recht voor je ogen.

U kunt onbetaalbare herinneringen creëren door te gaan vissen, te zoeken naar lang verloren gewaande artefacten op de nabijgelegen archeologische opgravingslocatie, of gewoon bij te praten met uw vrienden in de nabijgelegen stad na een dag hard werken op de boerderij. Bovendien zal uw kind na verloop van tijd een leeftijd bereiken waarop het zelfstandig beslissingen kan nemen over zijn toekomst… Zal de boerderij aan hen worden overgedragen? Of ontdekken ze hun roeping in een andere setting? De enige manier om erachter te komen is door te wachten.

Deze bijgewerkte versie van een geliefde klassieker heeft een overvloed aan gloednieuwe inhoud, waaronder een overvloed aan nooit eerder vertoonde gewassen, nieuwe gerechten om te bereiden en verbeterde festivalervaringen. Bent u op zoek naar meer activiteiten rondom de boerderij? Met de nieuwe camerafunctie kun je nu foto’s maken van je gezin, je favoriete kleding aantrekken en je medebewoners helpen met al hun verzoeken. Er staat je een geweldig leven te wachten in Forgotten Valley, ongeacht of dit je eerste ervaring is met STORY OF SEASONS of dat je er naar terugkeert.