Story Of Seasons: Friends Of Mineral Town – 10 juli in Europa

Story Of Seasons: Friends Of Mineral Town – 10 juli in Europa

Marvelous Europe heeft de releasedatum aangekondigd voor Story of Seasons: Friends of Mineral Town voor Nintendo Switch. De game komt naar verwachting op 10 juli 2020 in de winkel en de Nintendo eShop in Europa en Australië.

video
play-rounded-fill

Marvelous Europe Limited is verheugd om vandaag aan te kondigen dat STORY OF SEASONS: Friends of Mineral Town, een complete remake van de Game Boy Advance-klassieker, FRIENDS OF MINERAL TOWN; wordt fysiek en digitaal gelanceerd op 10 juli 2020 voor de Nintendo Switch in Europa en Australië.

Over VERHAAL VAN SEIZOENEN: Friends of Mineral Town

Deze langverwachte terugkeer naar een van de meest geliefde inzendingen in de originele boerderij / levenssimulatie-franchise, in Japan bekend als Bokujo Monogatari, is ook de eerste hoofdtitel in de serie die wordt uitgebracht voor het Nintendo Switch-platform. 

Opnieuw vormgegeven met High Definition-beelden en tot leven gewekt met verbeterde besturing en karakterbetrokkenheid, laat STORY OF SEASONS: Friends of Mineral Town op de Nintendo Switch fans van de serie de charmante wereld van Mineral Town opnieuw bezoeken, terwijl ze het ook introduceren in een nieuwe generatie boeren. In deze vredige omgeving zullen spelers gewassen verbouwen, voor dieren zorgen en relaties opbouwen met dorpelingen.

Talen

Naast de releasedatum kan Marvelous Europe Limited ook bevestigen dat STORY OF SEASONS: Friends of Mineral Town wordt gelanceerd met Engelse, Franse, Duitse en Spaanse tekstlokalisatie wanneer het op 10 juli 2020 in Europa en Australië wordt uitgebracht. Degenen die graag meer willen weten over de wereld van STORY OF SEASONS: Friends of Mineral Town, evenals beschikbaarheid van pre-orderverkoop, kunnen de officiële website raadplegen voor de laatste updates.

Remake

Oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo Game Boy Advance in 2003, is STORY OF SEASONS: Friends of Mineral Town een complete remake waarmee fans van series de charmante wereld van Mineral Town opnieuw kunnen bezoeken, terwijl ze deze ook introduceren bij een nieuwe generatie boeren. In deze vredige omgeving zullen spelers gewassen verbouwen, voor dieren zorgen en relaties opbouwen met dorpelingen.

Belangrijkste kenmerken:

  • Herontdek een van de meest geliefde inzendingen van STORY OF SEASONS: deze Nintendo Switch-remake van de klassieke game behoudt de meeslepende gameplay, kleurrijke personages en rustieke charme van de originele Game Boy Advance-release uit 2003. Met boterzachte HD-beelden en een hartverwarmende nieuwe voorstelling van de iconische locatie, zullen veteranen en nieuwkomers uit de serie snel worden verwelkomd door de zachte ritmes van Mineral Town.
  • Leef het eenvoudige leven in Mineral Town: maak gebruik van de kracht van de natuur terwijl je de boerderij van je grootvader nieuw leven inblaast, gewassen verzorgt en vee houdt om je brood te verdienen. Met meer dan 20 soorten gewassen om te groeien en dieren variërend van alpaca’s tot angorakonijntjes, is er geen dag hetzelfde als de seizoenencyclus en wachten er nieuwe vaardigheden op je.
  • Sluit vriendschap met de stedelingen en win hun hart: Mineral Town staat vol met vriendelijke gezichten die je willen helpen je voeten te vinden in je nieuwe woonplaats. Maak kennis met de lokale bevolking en leer hun verhalen terwijl u uw dagelijkse leven doorloopt, en misschien vindt u onderweg zelfs liefde!
  • Activiteiten in overvloed voor dagen weg van de boerderij: of het nu gaat om hoge paardenstaart, het vangen van een kampioensforel of het tonen van je culinaire creativiteit, de drukke kalender vol festivals betekent dat er nooit een saaie dag is in Mineral Town. Als je op zoek bent naar een rustigere tijd, neem dan jezelf mee naar de plaatselijke warmwaterbron, duik diep in de mijnen of zoek de seizoensgeheimen van de stad op.

Story of Seasons: Friends of Mineral Town voor de Nintendo Switch, in Europa en Australië uitgegeven door Marvelous Europe Limited, kan vooraf worden besteld bij geselecteerde retailers met meer informatie via de officiële website.

Deze game is beoordeeld als PEGI 12, USK 0 en PG.