Story Of Seasons: Friends Of Mineral Town – bevat al Engels

Story Of Seasons: Friends Of Mineral Town – bevat al Engels

Volgens Gameddit bevat de Japanse versie van Story Of Seasons: Friends Of Mineral Town een bestand met alle tekst in het spel dat volledig in het Engels is gelokaliseerd.

MAAR MAAR MAAR

Het is niet mogelijk om in het Engels te spelen zonder een speciale homebrew-patch te gebruiken. Dus dat is er.

Gameddit noemde de Engelse tekst nog niet geoptimaliseerd voor de lay-out van de game, wat zou kunnen verklaren waarom de game iets later in het westen wordt gelanceerd, hoewel de lokalisatie al is voltooid.

video
play-rounded-fill

Over Story Of Seasons: Friends Of Mineral Town

STORY OF SEASONS: Friends of Mineral Town, oorspronkelijk uitgebracht voor de Nintendo Game Boy Advance in 2003, is een complete remake waarmee seriefans de charmante wereld van Mineral Town opnieuw kunnen bezoeken en tegelijkertijd kennis kunnen maken met een nieuwe generatie boeren.

In deze vredige omgeving zullen spelers gewassen verbouwen, voor dieren zorgen en relaties met dorpelingen opbouwen. VERHAAL VAN SEIZOENEN: Friends of Mineral Town wordt door XSEED Games in Noord-Amerika op Nintendo Switch ™ gepubliceerd en door Marvelous Inc. in Japan uitgebracht. De game wordt op 17 oktober 2019 in Japan gelanceerd, de lancering van Noord-Amerika datum wordt later bevestigd. Deze game is nog niet door de ESRB beoordeeld voor Nintendo Switch ™.

VERHAAL VAN SEIZOENEN: Friends of Mineral Town wordt door XSEED Games in Noord-Amerika op Nintendo Switch ™ gepubliceerd en door Marvelous Inc. in Japan uitgebracht. De game wordt op 17 oktober 2019 in Japan gelanceerd, de lancering van Noord-Amerika datum wordt later bevestigd.

Ad