Story of Seasons ontwikkelaars over remakes

Story of Seasons ontwikkelaars over remakes

Dengeki Online kreeg de kans om te chatten met Story of Seasons: Pioneers of Olive Town-regisseur Hikaru Nakano en producer Dai Takemura.

De site vroeg hen naar de mogelijkheid dat er meer remakes van oudere titels naar de Nintendo Switch gaan. De heer Takemura zei dat ze gefocust zijn op het maken van nieuwe spellen. Toen hem werd gevraagd of ze games met de huidige consoletechnologie wilden maken, zei de heer Nakano dat oudere titels zoals Harvest Moon 64, Harvest Moon: A Wonderful Life en Harvest Moon DS degenen zouden zijn die hij persoonlijk zou zijn. kies.

Hoogtepunten van Story of Seasons-ontwikkelaars

Zijn er plannen voor andere remakes of zal dat afhangen van de reacties van fans op deze titel (Pioneers of Olive Town)?

Takemura: Ik zou zeggen dat dit voor ons het belangrijkste is om nieuwe games te blijven maken. Na Story of Seasons: Friends of Mineral Town, voelde het produceren van Pioneers of Olive Town ook alsof we ook gedeeltelijk terugkeerden naar de roots van de serie. Op weg om iets nieuws te maken, behoren remakes ook tot de mogelijkheden.

Afgezien van zaken als schema’s, zijn er nog andere titels die u opnieuw wilt maken met de huidige technologie?

Nakano: Voor mij persoonlijk zouden het titels zijn als Harvest Moon 64, Harvest Moon: A Wonderful Life en Harvest Moon DS. Er is zoveel meer mogelijk geworden dankzij moderne hardwareprestaties en technologie en ik zou graag willen zien wat we ermee kunnen laten zien.

Over Story of Seasons op Nintendo Switch

Op Nintendo Switch hebben we al een aantal releases van Story of Seasons gezien;

VERHAAL VAN SEIZOENEN: Vrienden van Mineral Town

Je boerenleven begint in Mineral Town, een charmant dorpje midden in de natuur. U bent na vele jaren teruggekeerd om de boerderij van uw overleden grootvader in zijn oude glorie te herstellen. Zorg voor gewassen, vee en meer terwijl je eigen verhaal over seizoenen zich ontvouwt.

Zorg voor de boerderij!

Een rijke variëteit aan fruit, groenten en vee wacht op je. Breng ze allemaal met liefde en zorg groot, en je hebt genoeg producten om mee te oogsten, verkopen of koken!

Wandel door Memory Lane!

Mineral Town zit vol met vriendelijke gezichten, zowel oud als nieuw! Ga de stad in, geef cadeaus en leer alles over je buren terwijl je vriendschap met ze sluit.

Word verliefd!

Mineral Town is de thuisbasis van verschillende in aanmerking komende vrijgezellen en vrijgezellen. Leer de jongen of het meisje van je dromen kennen en misschien kun je met ze uitgaan, trouwen en zelfs een gezin stichten!

Er is meer te ontdekken!

Ga vissen, kook verse maaltijden en neem als je werk gedaan is een duik in de plaatselijke warmwaterbron. Ervaar het boerenleven als nooit tevoren!

VERHAAL VAN SEIZOENEN: Pioneers of Olive Town

Geïnspireerd door verhalen over de pioniersdagen van je grootvader, pak je koffers en verlaat de drukte van de stad en geniet van het landelijke leven in Olive Town.

U zult uw werk uit handen nemen: de boerderij van uw grootvader is door de jaren heen door de natuur teruggewonnen. Het is dus tijd om de handen uit de mouwen te steken en de droom van je grootvader weer op te bouwen.

Olive Town – op slechts een steenworp afstand van uw boerderij – is een havenstad die zachtjes aan de kust van het schiereiland ligt. Het is misschien een rustig stadje, maar het herbergt een hele reeks unieke personages. En terwijl de stedelingen het goed genoeg redden in deze pittoreske plaats aan zee, kan een beetje meer toerisme niemand kwaad doen …

De gloednieuwe inzending in de STORY OF SEASONS-franchise vestigt wortels op de Nintendo Switch! Deze langverwachte inzending in de originele boerderij / levenssimulatie biedt spelers meer vrijheid dan ooit tevoren! Omarm de pioniersgeest om de ongetemde wildernis vorm te geven, nieuwe dieren te ontdekken en te produceren, en ze te helpen bloeien op uw boerderij. Pas elke centimeter van uw nieuwe woning aan om indruk te maken op een nieuwe cast huwelijkskandidaten uit Olive Town, een ambitieuze toeristische trekpleister die samen met uw boerderij groeit en bloeit.

Een wilde wereld vol ontdekkingen

Tem de wildernis van het schiereiland, ontdek de flora en fauna die het tot hun thuis maken en ontrafel de geheimen van de wereld om je heen. Werk met het land om de boerderij van je dromen vanaf de grond af op te bouwen. Bouw faciliteiten waar je maar wilt, verbeter je landbouwvaardigheden en maak alles, van hekken tot sproeiers voor gewassen!

Cultiveer je boerderij, cultiveer je stad

Verzamel en verwerk materialen om aan verzoeken te voldoen en de infrastructuur van Olive Town te verbeteren, tools te upgraden of nieuwe outfits en accessoires te bestellen.

Eenvoudige mechanica, diepgaande gameplay

Beginnende boeren kunnen gerust zijn met de terugkeer van Seedling Mode en Normal Mode, met een nieuw verzoeksysteem dat de nieuwe functies benadrukt terwijl jij de lokale bevolking een handje helpt! Ervaren spelers die klaar zijn om een ​​bruisende eigen boerderij te creëren, zullen alle kernelementen van de STORY OF SEASONS-serie vinden, met nieuwe wendingen aan klassieke gameplay.

Er is altijd wel iets aan de hand in Olive Town!

Neem deel aan lokale festivals terwijl de stad tot leven komt met meer dan 200 unieke evenementen! Leer je buren beter kennen en misschien vind je zelfs liefde bij een speciaal iemand onder hen.

Ad