Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town – April 2021 DLC Trailer

Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town – April 2021 DLC Trailer

Marvelous heeft een nieuwe trailer gedeeld voor een aankomend DLC-pakket voor Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town, gepland voor april.

De komende pakketten bevatten nieuwe locaties, bewoners en huwelijkskandidaten op basis van Harvest Moon 3D: A New Beginning. De trailer geeft een breed overzicht van deze inhoud en bevestigt ook dat het pakket op 28 april 2021 wordt uitgebracht.

video

Uitbreidingspakketten

Uitbreidingspakket voor huwelijkskandidaten: “Windswept Falls” – Uitbreidingspakketten voor huwelijkskandidaten voegen nieuwe plaatsen, inwoners en twee nieuwe huwelijkskandidaten toe op basis van eerdere games in de Story of Seasons-serie. In het Marriage Candidates Expansion Pack: “Windswept Falls” verhuizen vier personages uit Harvest Moon 3D: A New Beginning naar een luchtige oever van een meer.

Over Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town

Bouw uw boerderij vanaf de grond af!

Welkom in Olive Town, een vredige gemeenschap opgericht door je baanbrekende grootvader en zijn vrienden. Nu je zijn boerderij hebt overgenomen, is het jouw taak om zijn nalatenschap voort te zetten.

Plant gewassen, fok dieren, bouw relaties op en leer de bewoners van je nieuwe huis kennen in deze gloednieuwe inzending in de STORY OF SEASONS-serie!

Cultiveer je boerderij, cultiveer je stad

Tem de wildernis en bouw je boerderij vanaf de grond af! Verzamel en verwerk materialen om aan verzoeken te voldoen en de infrastructuur van Olive Town te verbeteren, tools te upgraden of nieuwe outfits en accessoires te bestellen.

Een boerderij met eindeloze mogelijkheden

Maak het land vrij, repareer oude faciliteiten en plaats nieuwe waar je maar wilt. Verbeter je landbouwvaardigheden en maak een verscheidenheid aan decoraties en faciliteiten, van hekken en automatische voederbakken voor vee tot sproeiers voor gewassen!

Nieuwe avonturen buiten de gebaande paden

Het vinden van Earth Sprites terwijl je je landbouwgrond verkent, kan je naar mysterieuze, fantastische landen leiden, zoals tuinen waar de seizoenen nooit veranderen, een eiland in de lucht of zelfs de binnenkant van een vulkaan!

Er gebeurt altijd wel iets in Olive Town!

Neem deel aan lokale festivals en zie hoe de stad tot leven komt! Leer je buren beter kennen met meer dan 200 unieke evenementen, en misschien vind je zelfs liefde bij een speciaal iemand!

Ad