Story Of Seasons: Pioneers of Olive Town – Expansion Pass deel 2 komt op 27 mei

Story Of Seasons: Pioneers of Olive Town – Expansion Pass deel 2 komt op 27 mei

XSEED Games en Marvelous merkten eerder op dat de inhoud van de Expansion Pass voor Story Of Seasons: Pioneers of Olive Town na verloop van tijd onder de spelers zou worden verspreid. Hoewel ze de release-vensters voor elke inhoud hebben gegeven, was de exacte releasedatum van elk pakket onbekend.

XSEED Games heeft echter aangekondigd dat deel 2 van de uitbreidingspas op 27 mei 2021 wordt gelanceerd.

Inhoud van de Expansion Pass deel 2

  • “Schooluniformen”
    • Een set schooluniformen voor leergierige boeren en hun potentiële partners.
  • ‘Windswept Falls-uitbreidingspakket’
    • Verken een verfrissend, gloednieuw gebied met vier personages uit een eerdere inzending voor het Nintendo 3DS ™ -systeem. (Inclusief 2 huwelijkskandidaten.)

Over Story Of Seasons: Pioneers of Olive Town

Bouw uw boerderij vanaf de grond af!

Welkom in Olive Town, een vredige gemeenschap opgericht door je baanbrekende grootvader en zijn vrienden. Nu je zijn boerderij hebt overgenomen, is het jouw taak om zijn nalatenschap voort te zetten.

Plant gewassen, fok dieren, bouw relaties op en leer de bewoners van je nieuwe huis kennen in deze gloednieuwe inzending in de STORY OF SEASONS-serie!

Cultiveer je boerderij, cultiveer je stad

Tem de wildernis en bouw je boerderij vanaf de grond af! Verzamel en verwerk materialen om aan verzoeken te voldoen en de infrastructuur van Olive Town te verbeteren, tools te upgraden of nieuwe outfits en accessoires te bestellen.

Een boerderij met eindeloze mogelijkheden

Maak het land vrij, repareer oude faciliteiten en plaats nieuwe waar je maar wilt. Verbeter je landbouwvaardigheden en maak een verscheidenheid aan decoraties en faciliteiten, van hekken en automatische voederbakken voor vee tot sproeiers voor gewassen!

Nieuwe avonturen buiten de gebaande paden

Het vinden van Earth Sprites terwijl je je landbouwgrond verkent, kan je naar mysterieuze, fantastische landen leiden, zoals tuinen waar de seizoenen nooit veranderen, een eiland in de lucht of zelfs de binnenkant van een vulkaan!

Er gebeurt altijd wel iets in Olive Town!

Neem deel aan lokale festivals en zie hoe de stad tot leven komt! Leer je buren beter kennen met meer dan 200 unieke evenementen, en misschien vind je zelfs liefde bij een speciaal iemand!

Ad