Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town – Features Trailer

Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town – Features Trailer

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town heeft een nieuwe trailer ontvangen met wat meer gameplay-functies.

Deze nieuwe video bevat de talloze activiteiten die spelers kunnen ondernemen in deze boerderij / levenssim, van het verzamelen van middelen en spelen met huisdieren tot het aanpassen van personages, deelnemen aan lokale evenementen en het ontdekken van allerlei nieuwe locaties met Earth Sprites.

video
play-rounded-fill

Over Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town

Geïnspireerd door verhalen over de pioniersdagen van je grootvader, pak je koffers en verlaat de drukte van de stad en geniet van het landelijke leven in Olive Town.

U zult uw werk uit handen nemen: de boerderij van uw grootvader is door de jaren heen door de natuur teruggewonnen. Het is dus tijd om de handen uit de mouwen te steken en de droom van je grootvader weer op te bouwen.

Olive Town – op slechts een steenworp afstand van uw boerderij – is een havenstad die zachtjes aan de kust van het schiereiland ligt. Het is misschien een rustig stadje, maar het herbergt een hele reeks unieke karakters. En hoewel de stedelingen het goed genoeg redden in deze pittoreske plaats aan zee, kan een beetje meer toerisme niemand kwaad doen …

De gloednieuwe inzending in de STORY OF SEASONS-franchise heeft wortels op de Nintendo Switch! Deze langverwachte inzending in de originele boerderij / levenssimulatie biedt spelers meer vrijheid dan ooit tevoren! Omarm de pioniersgeest om de ongetemde wildernis vorm te geven, nieuwe dieren te ontdekken en te produceren, en ze te helpen floreren op uw boerderij. Pas elke centimeter van uw nieuwe woning aan om indruk te maken op een nieuwe cast huwelijkskandidaten uit Olive Town, een ambitieuze toeristische hotspot die samen met uw boerderij groeit en bloeit.

Een wilde wereld vol ontdekkingen

Tem de wildernis van het schiereiland, ontdek de flora en fauna die het tot hun thuis maken en ontrafel de geheimen van de wereld om je heen. Werk met het land om de boerderij van je dromen vanaf de grond af op te bouwen. Bouw faciliteiten waar je maar wilt, verbeter je landbouwvaardigheden en maak alles, van hekken tot sproeiers voor gewassen!

Cultiveer je boerderij, cultiveer je stad

Verzamel en verwerk materialen om aan verzoeken te voldoen en de infrastructuur van Olive Town te verbeteren, tools te upgraden of nieuwe outfits en accessoires te bestellen.

Eenvoudige mechanica, diepgaande gameplay

Beginnende boeren kunnen gerust zijn met de terugkeer van Seedling Mode en Normal Mode, met een nieuw verzoeksysteem dat de nieuwe functies benadrukt terwijl jij een handje helpt aan de lokale bevolking! Ervaren spelers die klaar zijn om een ​​bruisende eigen boerderij te creëren, zullen alle kernelementen van de STORY OF SEASONS-serie vinden, met nieuwe wendingen aan klassieke gameplay.

Er is altijd wel iets aan de hand in Olive Town!

Neem deel aan lokale festivals terwijl de stad tot leven komt met meer dan 200 unieke evenementen! Leer je buren beter kennen en misschien vind je zelfs liefde bij een speciaal iemand onder hen.

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town komt op 23 maart 2021 naar de Nintendo Switch in het Westen.