Story of Seasons: Pioneers of Olive Town meer dan 700.000 exemplaren verkocht / verzonden

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town meer dan 700.000 exemplaren verkocht / verzonden

Marvelous heeft aangekondigd dat de nieuwste Story of Seasons-game, Story of Seasons: Pioneers of Olive Town, meer dan 700.000 verzendingen en digitale verkopen bedroeg.

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town werd uitgebracht op 25 februari in Japan, 25 maart in Noord-Amerika en onlangs ook in Europa. De verkoop zal zeker stijgen met de recente release van de landbouwsimulator in zowel Noord-Amerika als Europa, dus de game kent op zijn zachtst gezegd een solide start.

Cultiveer je boerderij, cultiveer je stad

Tem de wildernis van het schiereiland, ontdek de flora en fauna die het tot hun thuis maken en ontrafel de geheimen van de wereld om je heen. Werk met het land om de boerderij van je dromen vanaf de grond af op te bouwen. Bouw faciliteiten waar je maar wilt, verbeter je landbouwvaardigheden en maak alles, van hekken tot sproeiers voor gewassen!

Cultiveer je boerderij, cultiveer je stad

Verzamel en verwerk materialen om aan verzoeken te voldoen en de infrastructuur van Olive Town te verbeteren, tools te upgraden of nieuwe outfits en accessoires te bestellen.

Eenvoudige mechanica, diepgaande gameplay

Beginnende boeren kunnen gerust zijn met de terugkeer van Seedling Mode en Normal Mode, met een nieuw verzoeksysteem dat de nieuwe functies benadrukt terwijl jij de lokale bevolking een handje helpt! Ervaren spelers die klaar zijn om een ​​bruisende eigen boerderij te creëren, zullen alle kernelementen van de STORY OF SEASONS-serie vinden, met nieuwe wendingen aan klassieke gameplay.

Er is altijd wel iets aan de hand in Olive Town!

Neem deel aan lokale festivals terwijl de stad tot leven komt met meer dan 200 unieke evenementen! Leer je buren beter kennen en misschien vind je zelfs liefde bij een speciaal iemand onder hen.