Story of Seasons: Pioneers Of Olive Town – Nieuwe Details

Story of Seasons: Pioneers Of Olive Town – Nieuwe Details

Marvelous heeft veel informatie vrijgegeven over Story of Seasons: Pioneers Of Olive Town. Deze batch bevat nieuwe details over pionieren, waarbij spelers hun boerderij helemaal opnieuw moeten beginnen door het land vrij te maken, gewassen te planten en meer.

Er werden ook nieuwe belangrijke NPC’s en romantische opties geïntroduceerd.

Story of Seasons: Pioneers Of Olive Town details

Ontruim het bos en bouw je eigen boerderij

Story of Seasons is een gezellige levenssimulatieserie waarin je kunt genieten van het leven op een boerderij vol natuur, fruit en groenten verbouwt, vee verzorgt, stadsmensen ontmoet en romantiek opbouwt.

In Story of Seasons: Pioneers of Olive Town kun je zelf het land opruimen en genieten van een gezellige levenssimulatie met meer vrijheid dan ooit tevoren.

Uw boerderij helemaal opnieuw starten

Maak het land vrij

Begin je boerderij helemaal opnieuw door een uitgestrekt bos te doorzoeken. Bomen kappen, rotsen breken en onkruid maaien … Dit werk vereist geduld, maar degenen die het land pionieren, wachten verschillende ontdekkingen en ontmoetingen.

Er wachten verschillende ontmoetingen

  • Verkrijg en verbouw nieuwe gewassen.
  • Ontmoet dieren die je op je boerderij kunt grootbrengen en zelfs kunt berijden.
  • Maak foto’s van wilde dieren en insecten voor het stadsmuseum.
  • Ontdek visplekken om grote vissen en ongewone waterproducten te vangen.

De grootste boerderij in de serie tot nu toe

Aan het begin van het spel bestaat de boerderij alleen uit een klein stuk land bedekt met bomen, een kapotte hut en een tent om in te wonen. Door het bos op te ruimen en hulpbronnen te verzamelen, kun je repareren en nieuwe faciliteiten bouwen om het land geleidelijk uit te breiden en wat je ermee kunt doen.

  • Door kapotte bruggen of ingestorte valleien te herstellen, kun je naar nieuwe landen gaan.
  • Door het verlaten huis dat je ontdekt op te knappen, kun je er een dierenstal van maken waar je je vee kunt houden.

Leg het land dat je opruimt in zoals je wilt! Gebruik hulpmiddelen om uw boerderij vrijelijk te ontwikkelen, van de plaatsing van de dierenstal tot de omvang van het veld, verschillende wegen en hekken met patronen, sproeiers en meer. Of je boerderij nu enorm of groot is of een ietwat ongebruikelijk ruimtegebruik heeft, je kunt dit uitgestrekte land naar believen creëren!

Volwaardig boerderijbeheer

Het boerderijbeheer van eerdere Story of Seasons-games is nog verder verbeterd in Story of Seasons: Pioneers of Olive Town.

Vee en landbouw

Ploeg het land, zaai de zaden en houd ze water om allerlei soorten gewassen te verbouwen. Door geoogste gewassen voor geld te verzenden, kunt u uw boerderij geleidelijk ontwikkelen om nog groter te worden.

Door voor uw vee te zorgen, kunt u dierlijke bijproducten verkrijgen en deze vervolgens verzenden of extra inspanningen leveren om het voor een nog hogere prijs te verkopen.

Door gebruik te maken van de verschillende ingrediënten die worden verkregen door vee en landbouw, kun je verschillende keukens bereiden. U kunt de keukens die u kookt verzenden en verkopen, maar u kunt ze ook zelf eten om het uithoudingsvermogen te herstellen, zodat u uw boerderijwerk nog langer kunt uitvoeren.

Het geld dat je via boerderijbeheer krijgt, kan worden gebruikt om gereedschappen zoals je bijl, schoffel en gieter te upgraden, waardoor het leven op de boerderij alleen maar gemakkelijker wordt, bijvoorbeeld door de hoeveelheid land die tegelijk kan worden geploegd, te vergroten.

En er zijn verschillende andere leuke dingen om naar uit te kijken, waaronder bijenteelt, champignonteelt, fruitteelt en meer.

Coropon

Coropon zijn geesten die je tegenkomt terwijl je je leven op de boerderij leidt. Door vriendschap te sluiten met de Coropon, zullen ze je gewassen en materialen geven die in hun dorp zijn geproduceerd. Hoewel er in het begin niet veel Coropon zijn, zul je er veel ontdekken terwijl je het land pioniert. Tijdens het ontginnen van het land en het sluiten van vriendschap met hen, kunnen ze je zelfs naar een “speciale plaats” brengen …

De inwoners van Olive Town

Victor
De burgemeester van Olive Town.

Gloria
Museumconservator en Victor’s vrouw.

Patricia
Eigenaar van een dierenwinkel die van gesprekken houdt.

Nigel
Een goedhartige timmerman en een slechte gesprekspartner.

Jason
Een goedaardige man die het stadshotel beheert.

Sally
De betrouwbare café-gastvrouw.

De liefdesbelangen van Olive Town

Ralph
Een boswachter die de natuur van de stad bewaart. Een kalme man van weinig woorden, hij is een leiderstype dat het initiatief neemt wanneer de tijd daarom vraagt. Het lijkt erop dat hij vroeger aan sport deed …?

Jack
Zijn familie runt de warenwinkel. Hij wordt vaak uitgescholden door zijn jongere zus Cindy vanwege zijn gebrek aan motivatie, maar om de een of andere reden is het moeilijk te haten. Hij is altijd aan het nadenken of hij iets voor de stad kan doen.

Lara
Een gemakkelijke en betrouwbare grote zus. Zij is de gids van Olive Town. Ze zorgt heel goed voor haar gezin en voor haar vader, die in slechte gezondheid verkeert.

Blair
Een vrolijk en vastberaden meisje dat in de bistro werkt. Ze droomt ervan een ster te worden en Olive Town te verlaten. Ze woonde vroeger in de stad.

Nieuwe functies

In Story of Seasons: Pioneers of Olive Town kun je vrijelijk foto’s maken van je boerenleven met de in-game camerafunctie. Maak foto’s van de dieren die je ontdekt, je boerderij en onverwachte momenten met de stadsbewoners om je eigen herinneringenalbum te maken.

Bovendien, door je avatargegevens te uploaden, kan je personage als toerist de steden van andere spelers bezoeken. (U kunt echter niet zelf de steden van andere gebruikers bezoeken.)

Nintendo eShop-aankoopbonus

Gebruikers die Story of Seasons: Pioneers of Olive Town kopen via de Nintendo eShop, ontvangen als bonus de downloadbare content voor de outfit “Neil’s Jacket Style”. (Neil verscheen in Harvest Moon 3D: A New Beginning.)

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town wordt op 25 februari 2021 gelanceerd voor Switch in Japan en 23 maart in Noord-Amerika en Europa.