Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town – Nieuwe overzichtstrailer

Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town – Nieuwe overzichtstrailer

Marvelous heeft een nieuwe overzichtstrailer uitgebracht voor Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town. De trailer duurt iets meer dan 3 minuten en geeft een meer gedetailleerd beeld van de daadwerkelijke gameplay.

video

Over Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town

Geïnspireerd door verhalen over de pionierstijd van hun grootvader, besluit de hoofdrolspeler zijn koffers te pakken en de drukte van het grote stadsleven te verlaten voor de grens in Olive Town.

Bij aankomst komen ze Victor tegen, de burgemeester van de stad en de oude vriend van hun grootvader. Hij brengt ze naar de oude boerderij, die door de jaren heen door de natuur is teruggewonnen. Vastbesloten om de droom van hun grootvader nieuw leven in te blazen en in zijn voetsporen te treden, stroopt de hoofdpersoon de mouwen op en gaat aan het werk.

Olive Town – op slechts een steenworp afstand van de boerderij – is een havenstad gebouwd op het puntje van een schiereiland. Het is misschien een rustig stadje, maar het herbergt een hele reeks unieke personages. En terwijl de stedelingen het goed genoeg redden in deze pittoreske plaats aan zee, kan een beetje meer toerisme niemand kwaad doen …

De langverwachte gloednieuwe inzending in de originele boerderij / levenssimulatie-franchise, in Japan bekend als Bokujo Monogatari, maakt zijn debuut op de Nintendo Switch en geeft spelers meer vrijheid dan ooit tevoren om een ​​ongetemde wildernis vorm te geven en hun boerderij aan te passen. tot op de tegel.

Een nieuwe cast van huwelijkskandidaten, een stad die groeit en bloeit samen met je boerderij, en een verzoeksysteem benadrukken de nieuwe functies, allemaal met behoud van de kernelementen van de STORY OF SEASONS-serie. Het vinden van Earth Sprites terwijl je je landbouwgrond verkent, kan je naar mysterieuze, fantastische landen leiden, zoals tuinen waar de seizoenen nooit veranderen, een eiland in de lucht of zelfs de binnenkant van een vulkaan!

BELANGRIJKSTE KENMERKEN

-Bouw uw boerderij, bewerk uw stad

Bedwing de wildernis van het schiereiland en bouw je boerderij vanaf de grond af! Verzamel en verwerk materialen om aan verzoeken te voldoen en de infrastructuur van Olive Town te verbeteren, tools te upgraden of nieuwe outfits en accessoires te bestellen.

-Eenvoudige mechanica, diepe gameplay

Groentelers kunnen gerust zijn met de terugkeer van de zaailingmodus en de normale modus. Ervaren spelers die klaar zijn om een ​​bruisende eigen boerderij te creëren, zullen vertrouwde functies en faciliteiten vinden met nieuwe wendingen op klassieke gameplay-elementen.

-Een boerderij met eindeloze mogelijkheden

Maak het land vrij, repareer oude faciliteiten en plaats nieuwe waar je maar wilt. Verbeter je landbouwvaardigheden en maak een verscheidenheid aan decoraties en faciliteiten, van hekken en automatische voederbakken voor vee tot sproeiers voor gewassen!

-Er is altijd wel iets aan de hand in Olive Town!

Neem deel aan lokale festivals terwijl de stad tot leven komt met meer dan 200 unieke evenementen! Leer je buren beter kennen en misschien vind je zelfs liefde bij een speciaal iemand onder hen.

Story of Seasons: Pioneers of Olive Town 25 februari 2021 voor Nintendo Switch in Japan en 23 maart in Noord-Amerika en Europa.