Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town – Sakuna Crossover kostuum

Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town – Sakuna Crossover kostuum

Marvelous heeft aangekondigd dat spelers hun Story of Seasons: Pioneers of Olive Town boeren kunnen aankleden zoals Sakuna uit Sakuna: Of Rice and Ruin. Het kostuum is zonder extra kosten verkrijgbaar van 16 september 2021 tot 31 maart 2022.

Over STORY OF SEASONS: Pioneers of Olive Town

Geïnspireerd door verhalen over de pioniersdagen van je grootvader, pak je je koffers en verlaat je de drukte van de stad en geniet je van het landelijke leven in Olive Town.

Je zult je werk voor je doen: de boerderij van je grootvader is in de loop der jaren door de natuur teruggewonnen. Het is dus tijd om je mouwen op te stropen en de droom van je grootvader opnieuw op te bouwen.

Olive Town – op slechts een steenworp afstand van je boerderij – is een havenstad die zachtjes aan de kust van het schiereiland ligt. Het is misschien een rustig stadje, maar het herbergt een hele reeks unieke karakters. En terwijl de stedelingen zich goed genoeg redden in deze pittoreske kustplaats, heeft een beetje meer toerisme nooit iemand kwaad gedaan…

De gloednieuwe inzending in de STORY OF SEASONS-franchise vestigt zich op de Nintendo Switch! Deze langverwachte inzending in de originele boerderij/levensimulatie biedt spelers meer vrijheid dan ooit tevoren! Omarm de pioniersgeest om de ongetemde wildernis vorm te geven, nieuwe dieren te ontdekken en te produceren en ze te helpen bloeien op je boerderij. Pas elke centimeter van je nieuwe woning aan om indruk te maken op een nieuwe cast huwelijkskandidaten uit Olive Town, een ambitieuze toeristische hotspot die samen met je boerderij groeit en bloeit.