Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town – Twilight Isle DLC beschikbaar

Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town – Twilight Isle DLC beschikbaar

Marvelous heeft het vijfde stuk DLC uitgebracht voor Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town. Dit volgende stukje DLC heet Twilight Isle. Het bevat de volgende terugkerende personages uit Story of Seasons: Trio Of Towns op Nintendo 3DS:

  • Dorpsbewoners: Tigre, Moriya
  • Bachelors: Ludus, Lisette

De DLC is nu beschikbaar voor Nintendo Switch via de uitbreidingspas van de game

Over Story Of Seasons: Pioneers Of Olive Town

Welkom in Olive Town, een vreedzame gemeenschap die is opgericht door je baanbrekende grootvader en zijn vrienden. Nu je zijn boerderij hebt overgenomen, is het jouw taak om zijn nalatenschap voort te zetten.

Plant gewassen, kweek dieren, bouw relaties op en leer de bewoners van je nieuwe huis kennen in dit gloednieuwe deel in de STORY OF SEASONS-serie!

▪ Cultiveer je boerderij, cultiveer je stad

Tem de wildernis en bouw je boerderij vanaf de grond op! Verzamel en verwerk materialen om aan verzoeken te voldoen en de infrastructuur van Olive Town te verbeteren, tools te upgraden of nieuwe outfits en accessoires te bestellen.

▪ Een boerderij met eindeloze mogelijkheden

Maak het land schoon, repareer oude faciliteiten en plaats nieuwe waar je maar wilt. Verbeter je landbouwvaardigheden en maak een verscheidenheid aan decoraties en voorzieningen, van hekken en automatische voeders voor vee tot sproeiers voor gewassen!

▪ Nieuwe avonturen buiten de gebaande paden

Het vinden van Earth Sprites tijdens het verkennen van je landbouwgrond kan je naar mysterieuze, fantastische landen leiden, zoals tuinen waar de seizoenen nooit veranderen, een eiland in de lucht of zelfs de binnenkant van een vulkaan!

▪ Er is altijd iets te beleven in Olive Town!

Neem deel aan lokale festivals en zie hoe de stad tot leven komt! Leer je buren beter kennen met meer dan 200 unieke evenementen, en misschien vind je zelfs liefde met een speciaal iemand!

Ad