Story Recap Trailer – BOXBOY! Series

Story Recap Trailer – BOXBOY! Series

Nieuw bij de BOXBOY! spellen? Nu kun je zijn verhaal inhalen voordat je naar BOXBOY duikt! + BOXGIRL! voor Nintendo Switch!

video

Nintendo heeft onlangs een nieuwe trailer uitgebracht die de plot van vorige games, zoals de eerste BOXBOY, samenvat! en tot ziens! Boxboy! Het is een snelle manier om Qbby’s kosmische reis te leren kennen, en oude fans kunnen weer op geheugenstrook raken.

Hallo, Box Girl!

Van platforms tot portals, van lasers tot nulzwaartekracht, tal van verrassingen wachten op je in 270 puzzelrijke etappes. Goede zaak Qbby is niet alleen – Qucy (degene met de boeg) is ook aan het taggen! EEN

In de loop van de tijd leren ze nieuwe technieken, zoals schuivende dozen naar voren of zelfs met een klap in de grond! Door hun avontuur te voltooien, ontgrendel je meer levels voor hun langere, rechthoekige vriend Qudy om dit met zijn langwerpige vakken op te lossen.

Ontmoet de ouders in coöperatie!

Voor de eerste keer ooit kunnen twee spelers samen puzzels oplossen in lokale co-op! Help Box Dad and Box Mom – die verdacht veel op Qbby en Qucy lijken – om de Box Baby met de anderen te herenigen. Hoewel veel sluwe constructies je in de weg staan, zijn twee brainboxes beter dan een die zich tegen de verwachtingen verzet!

Helemaal vierkant

In de hoek gedreven? Ga naar de winkel om de medailles te spenderen die je verdiend hebt door podia op Assist Items te verslaan als je een beetje extra hulp nodig hebt om een ​​lastige uitdaging te overwinnen. De winkel heeft ook meer in-game-goodies verpakt – strips, muziektracks en zelfs een Balloon Challenge-modus voor diegenen die op zoek zijn naar meer kubus-gevulde raadsels!

Ad