Stranded Sails – Explorers Of The Cursed Islands aangekondigd

Stranded Sails – Explorers Of The Cursed Islands aangekondigd

Lemonbomb Entertainment heeft aangekondigd dat Stranded Sails – Explorers of the Cursed Islands ergens in 2019 de Nintendo Switch zal komen.

Nadat je bent gestrand op een verlaten eiland, is het aan spelers om voedsel te verbouwen, nieuwe schatten te ontdekken en een weg terug naar huis te vinden!

video
play-rounded-fill

Over Stranded Sails – Explorers Of The Cursed Islands

Samen met je bemanning ben je schipbreuk aan een mysterieuze archipel. Als de zoon / dochter van de ernstig gewonde kapitein neem je de leiding en richt je een kamp op voor de overlevenden. Omdat voedselbronnen beperkt zijn, plant je je eigen gewassen en vestig je een kleine boerderij. Je doel is om uiteindelijk een nieuw schip te bouwen.

Dus je zoekt op alle eilanden naar nuttige schatten en foerageert dieper en dieper in de wildernis. Tijdens je excursies wachten je vele spannende speurtochten – evenals talrijke gevaren en bedreigingen. Ga je het geheim van de vervloekte eilanden oplossen? Het is de enige manier om te ontsnappen. Maak de avonturier diep van binnen wakker!

Landbouw & de bemanning

Een survivors ‘camp opzetten en voedselbronnen vinden. Aangezien de middelen beperkt zijn, plant u uw eigen gewassen. Stap voor stap vestig je je eigen boerderij om alle overlevenden te voeden en ze gelukkig te houden in je kamp. Alleen dan kun je je doel bereiken door een nieuw schip te bouwen en uit de archipel te ontsnappen. Als je bemanningsleden blij en goed gevoed zijn, zorgen ze voor de landbouw terwijl je de verschillende eilanden verkent.

Exploration

Met de oude navy spyglass van je vader begin je aan vele ontdekkingsreizen van het ene eiland naar het andere en ontdek je – zowel langs de weg als in het struikgewas – verschillende handige hulpmiddelen om met andere materialen te gebruiken. En op de verschillende eilanden wachten nieuwe plantenzaden en vele andere verbazingwekkende schatten om gevonden te worden.

Story-driven quests

Om je overlevingskamp uit te breiden en werk voor je bemanning een beetje gemakkelijker te maken, kun je verschillende speurtochten op je eilandparadijs ondernemen. Maar wees voorzichtig – die eilandidylle is nogal verraderlijk! Je bent niet de enige met je bemanning. Op bepaalde eilanden doemen enkele vreemde dreigementen op! Ga je het geheim van de vervloekte eilanden oplossen? Omdat dat de enige manier is om ze ooit te verlaten.

Kenmerken

  • Ervaar een ontspannen, open, werelds landbouwavontuur
  • Boerderij en koken om te overleven
  • Meesterlijke verhaalspelletjes vol avontuur
  • Ontdek de eilanden om nieuwe planten en nuttige voorwerpen te vinden
  • Let op je energiereserves en kies het juiste voedsel
  • Voorzie voedsel voor uw bemanning en verbeter hun niveau van geluk
  • Verken verschillende spannende verschillende eilanden
  • Beheer de oprichting en uitbreiding van een overlevingskamp
  • Vecht tegen bovennatuurlijke gevaren
  • Los het geheim van de vervloekte eilanden op
  • Bewijs je vaardigheden als scheepsbouwer
  • Ervaar een overlevingsavontuur met dag en nacht cyclus