Streets Of Rage 4 – Behind The Art

Streets Of Rage 4 – Behind The Art

Dotemu, Lizardcube en Guard Crush Games hebben een nieuwe video gedeeld voor Streets of Rage 4, die later dit jaar op de Nintendo Switch komt.

De nieuwe video toont ons de verbluffende handgetekende beelden uit de game.

video
play-rounded-fill

Over Streets of Rage 4

Streets of Rage 4 uitgever en mede-ontwikkelaar Dotemu (uitgever van Wonder Boy: The Dragon’s Trap, Windjammers 1, ontwikkelaar van Windjammers 2) met mede-ontwikkelaars Lizardcube (ontwikkelaar van Wonder Boy: The Dragon’s Trap) en Guard Crush Games (ontwikkelaar van Streets of Fury) heeft vandaag nieuwe details gedeeld over de verbluffende handgetekende beelden die de spectaculaire terugkeer van de beruchte serie ondersteunen. De achter de schermen zien er debuut uit voor de lancering van Streets of Rage 4 op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One later dit jaar.

De video, geleid door Lizardcube’s Art & Creative Director Ben Fiquet en Lead Background Artist Julian Nguyen You, verkent het buitengewone detailniveau dat Lizardcube brengt naar de bruisende stad van Streets of Rage 4, samen met een gedurfde stijl die lijnwerk en beweging benadrukt. De visie van Lizardcube bevat nieuwe toevoegingen en een onderscheidend gevoel, terwijl de kenmerkende neon-doordrenkte stedelijke esthetiek van de serie wordt gehandhaafd – en voegt zelfs elementen toe die ooit zijn gepland voor de originele straten van Rage 2, waaronder een auto die op het scherm barst en tegen spelers botst.

Streets of Rage 4 is de eerste hoofdinvoer van de serie in meer dan 25 jaar, waarin Axel, Blaze en Adam worden herenigd en tien jaar na de gebeurtenissen van Streets of Rage 2 nieuwe vechters worden geïntroduceerd. Met verwoestende nieuwe vechtmogelijkheden, vloeiende animatie , en originele muziek van franchise componisten Yūzō Koshiro (Streets of Rage 1, 2, & 3, Sonic the Hedgehog), Motohiro Kawashima (Streets of Rage 2 & 3, Shinobi II) en een gerenommeerd team van bijdragende muzikanten, Streets of Rage 4 viert het verleden van de iconische serie en biedt tegelijkertijd een inventieve, knettergekke vechtpartij.

Ad