Streets Of Rage 4 – Behind The Gameplay Trailer

Streets Of Rage 4 – Behind The Gameplay Trailer

Lizardcube heeft een video gedeeld voor Streets of Rage 4 met de ontwikkelaars van de game.

In de video Streets of Rage 4 spelen spelontwerper Jordi Asensio en programmeurs Cyrille Lagarigue en Beausoleil Samson-Guillemette over hoe de game is bedacht door hun passie voor beat-em-ups.

video
play-rounded-fill

Ontmoet Jordi Asensio (Streets of Rage 4 game designer), Cyrille Lagarigue en Beausoleil Samson-Guillemette (Streets of Rage programmeurs) en leer hoe hun gedeelde passie voor beat-em-ups leidde tot de creatie van Streets of Rage 4.

Reflecterend op inspiraties, belangrijke lessen en hoe Streets of Rage 2 de maatstaf is waar de opwindende vechtpartijen van de revival naartoe gaan, is het team openhartiger over de ontwikkeling van de game dan ooit tevoren.

Over Streets Of Rage 4

De klassieke Streets of Rage aller tijden, bekend als Bare Knuckle  in Japan, is een trilogie van beat die bekend staat om deze tijdloze gameplay en elektronische dance-beïnvloedde muziek. Streets of Rage 4 bouwt voort op de gameplay van de klassieke trilogie met nieuwe mechanica, prachtige met de hand getekende beelden en een soundtrack van God.

En ze herenigen zich weer …

Een iconische serie als Streets of Rage kreeg zijn iconische personages: Axel, Blaze en andere veteranen herenigd om de straten op te ruimen. Met enkele gloednieuwe moves en kickass-tracks om te luisteren, zijn onze helden klaar om beatdowns uit te delen aan een jonge groep onwetende criminelen in volle kracht.

Handgetekende visuals en nieuwe tracks

Streets of Rage 4 is de eerste toegang tot de kernserie in 25 jaar, en staat voor de glorieuze terugkeer van Axel en Blaze om side-scrolling beatdowns te serveren. Met weelderige handgetekende animaties, nieuwe vechtmogelijkheden en frisse nummers van een geweldig team van componisten, zal Streets of Rage 4 een meesterlijk eerbetoon zijn aan en revitalisering van de klassieke actiefans die dol zijn op

De serie staat bekend om zijn elektronische dance-beïnvloede muziek over de hele wereld. De soundtrack van Streets of Rage 4 wordt verzorgd door een all-star line-up van muzikanten zoals Yuzō Koshiro, Motohiro Kawashima, Yoko Shimomura, Hideki Naganuma, Keiji Yamagishi en nog veel meer die nieuwe geweldige tracks zullen maken voor deze nieuwe aflevering van de straten van Rage-serie.

Kenmerken

  • De comeback van de legendarische Streets of Rage-serie.
  • Prachtige graphics volledig met de hand getekend geanimeerd door de studio achter Wonder Boy: The Dragon’s Trap.
  • Combineer met een vriend of ruim de stad solo op.
  • Klassieke gameplay verbeterd met gloednieuwe mechanica.
  • Soundtrack van een brede all-star line-up van muzikanten van wereldklasse.
  • Gestoofde kip overal.

Streets of Rage 4 komt in 2020 uit op PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One en pc.