Streets Of Rage 4 bevestigd, platforms onbekend

Streets Of Rage 4 bevestigd, platforms onbekend

Fans van SEGA’s iconische Streets of Rage-serie, die hun debuut al eeuwen geleden uitbrachten, zullen geïnteresseerd zijn om te weten dat de franchise is herrezen.

Over Streets of Rage 4

Streets of Rage 4 worden ontwikkeld door hetzelfde team dat achter Wonder Boy: The Dragon’s Trap zat. Dotemu / Lizardcube hebben een speciale teaser-trailer voor het project uitgebracht die je hieronder kunt bekijken!

video

Beroemd om zijn non-stop actie en elektronische dance beïnvloed muziek – score door Yuzo Koshiro en Motohiro Kawashima – de serie heeft de status van cult klassieker door de jaren heen. Het wordt beschouwd als een van de beste beat ’em up-series aller tijden. Na vele jaren halen Axel en Blaze eindelijk het gevecht op waar ze zijn vertrokken.

Met handgetekende beelden van het team achter de prachtige Wonder Boy: The Dragon’s Trap remake 2017, bouwt Streets of Rage 4 voort op de klassieke trilogie’s gameplay met nieuwe mechanica, een nieuw verhaal en een handschoen van gevaarlijke etappes met een ernstig misdaadprobleem. Streets of Rage 4 doet denken aan klassieke gameplay, maar het is een volledig originele arcade-achtige ravot dankzij de expertise van Guard Crush Games en Dotemu.

Of spelers nu samenkomen met een vriend of de stad alleen opruimen, Streets of Rage 4 is een bloedstollende, kippen verslindende lust alles ingesteld op een bonzende soundtrack om je bloed te laten pompen.

Met handgetekende beelden van het team achter de prachtige Wonder Boy: The Dragon’s Trap remake 2017, bouwt Streets of Rage 4 voort op de klassieke trilogie’s gameplay met nieuwe mechanica, een nieuw verhaal en een gauntlet van gevaarlijke etappes met een ernstig misdaadprobleem.

Ad