Streets Of Rage 4 – Cherry Hunter onthuld

Streets Of Rage 4 – Cherry Hunter onthuld

Dotemu onthulde dat een nieuw personage genaamd Cherry Hunter zich bij Streets Of Rage 4 zal voegen als een speelbare vechter.

video
play-rounded-fill

Deze game is later deze maand ook te spelen op PAX West, dus je kunt verwachten dat veel meer gameplay van Cherry Hunter in actie te zien is.

Over Cherry Hunter

Opgeleid door haar vader en Axel, heeft Cherry op jonge leeftijd zelfverdediging geleerd. Haar interesse om in de voetsporen van haar vader te treden en een politieagent te worden vervaagde al snel, vervangen door haar liefde voor muziek. Tegenwoordig speelt ze met haar electro-progressieve rockband op enkele van de gevaarlijkste plekken in Wood Oak City. Ze ziet er misschien jong uit, maar vergis je niet – ze is een doorgewinterde veteraan in het schoppen en nemen van namen.

Cherry Hunter sluit zich aan bij terugkerende Streets of Rage-dierenartsen Axel en Blaze Fielding in Streets of Rage 4. Een vierde speelbaar personage is in silhouet geplaagd.

Over Streets Of Rage 4

Streets of Rage 4 is een aankomende side-scrolling beat ’em up-game die wordt ontwikkeld door DotEmu, Lizardcube en Guard Crush Games voor Microsoft Windows, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

De game is een voortzetting van Sega’s Streets of Rage-serie, die in de vroege jaren 1990 een trilogie had uitgebracht voor de Sega Genesis. De game is aangekondigd in augustus 2018, met een releasedatum die nog moet worden aangekondigd.

Ad