Streets Of Rage 4 – Fysieke release bevestigd door Limited Run Games

Streets Of Rage 4 – Fysieke release bevestigd door Limited Run Games

Streets of Rage 4, dat dit jaar naar Nintendo Switch komt, zal fysiek worden uitgebracht door Limited Run Games. Wat geweldig is zoals altijd!

Er zijn op dit moment geen details meer bekend over de fysieke editie dan dat deze zal komen.

video

Over Streets Of Rage 4

Uitgever Dotemu (Wonder Boy, Windjammers 1/2) en ontwikkelaars Lizardcube (Wonder Boy) en Guard Crush Games hebben vandaag Streets of Rage 4 onthuld, een geheel nieuwe voortzetting van de iconische arcadebrawler-serie van SEGA bekend om zijn radicale gevechten, jammin ” 90s beats en onstuimige sparringhandschoenen en bandanas.

Streets of Rage, bekend als Bare Knuckle (ベ ア ・ ナ ッ ク ル Bea Nakkuru) in Japan, is een trilogie van beat ’em up games ontwikkeld en gepubliceerd door SEGA in de jaren 1990.

Beroemd om zijn non-stop actie en door elektronische dans beïnvloede muziek – gescoord door Yuzo Koshiro en Motohiro Kawashima – heeft de serie door de jaren heen de status van cultklassieker verworven. Het wordt beschouwd als een van de beste beat ’em up-series aller tijden. Na vele jaren gaan Axel en Blaze eindelijk verder waar ze zijn vertrokken.

Met handgetekende beelden van het team achter de prachtige Wonder Boy 2017: The Dragon’s Trap remake, bouwt Streets of Rage 4 voort op de gameplay van de klassieke trilogie met nieuwe mechanica, een nieuw verhaal en een handschoen van gevaarlijke podia met een ernstig misdaadprobleem. Streets of Rage 4 herinnert aan klassieke gameplay, maar het staat als een geheel originele arcade-achtige ravotten dankzij de expertise van Guard Crush Games en Dotemu.

Of spelers nu samen zijn met een vriend of de stad solo opruimen, Streets of Rage 4 is een schedel-bashing, kip-chomping genot helemaal klaar voor een bonzende soundtrack die ervoor zorgt dat je bloed sneller gaat stromen.

Meer details

    • Ontwikkelaar:
      • Guard Crush Games
      • Lizardcube