Streets Of Rage 4 – Lanceert op 30 april

Streets Of Rage 4 – Lanceert op 30 april

Dotemu en Lizardcube hebben de officiële releasedatum voor Streets of Rage 4 aangekondigd. De game wordt op 30 april 2020 digitaal gelanceerd voor Nintendo Switch. Streets Of Rage 4 kost USD24,99.

Ook aangekondigd is een nieuwe Battle Mode. Details en trailer: Uitgever en mede-ontwikkelaar Dotemu (uitgever van Wonder Boy: The Dragon’s Trap, ontwikkelaar van Windjammers 1 en 2) met mede-ontwikkelaars Lizardcube (Wonder Boy: The Dragon’s Trap) en Guard Crush Games (Streets of Fury) trots heeft aangekondigd dat Streets of Rage 4, de langverwachte terugkeer van SEGA’s iconische beat-em-up-serie, op 30 april voor $ 24,99 op pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One en Xbox Game Pass zal verschijnen.

video
play-rounded-fill

Battle Mode

Het nieuws kwam samen met een trailer en onthulde de eerste blik op de Battle Mode van Streets of Rage 4, een legacy-ervaring die terugkeerde van Streets of Rage 2 en 3.

Dit strijdtoneel dat gevechten regelt, zal ongetwijfeld rivalen helpen te herkennen wie echt de beste ruige laan van Wood Oak City is, en wrok koesteren die wordt aangespoord door onbedoelde vriendelijke aanvallen tijdens multiplayer-sessies. Bekijk slechts enkele van de manieren waarop kampioenen hun bondgenoten kunnen domineren;

video
play-rounded-fill

Om hun nieuwscombinatie gaande te houden, hebben Dotemu, Lizardcube en Guard Crush Games ook gedetailleerd beschreven hoe ze de onlangs aangekondigde pixelart-personages en klassieke Streets of Rage 1- en 2-soundtracks hebben opgenomen in Streets of Rage 4 via een PlayStation Blog-bericht.

Over Streets of Rage 4

Streets of Rage 4 is de eerste mainline-inzending van de franchise in meer dan 25 jaar, waarbij Axel, Blaze en Adam herenigd worden terwijl ze nieuwe vechters en gevechtsdiepte introduceren, een opmerkelijk vloeiende handgetekende kunststijl en een geheel nieuw scenario als evenals stadsdelen om schedels in te kraken.

Met een originele soundtrack van Olivier Derivière met wereldwijd talent, waaronder enorme bijdragen van seriecomponisten Yūzō Koshiro en Motohiro Kawashima, zorgt de combinatie van klassieke elementen met kenmerkende moderne richting voor Streets of Rage 4 ervoor dat deze langverwachte terugkeer de strijd van je leven wordt.

Ad