Streets Of Rage 4 – Lente 2020, speelbare Pixel Art vechters onthuld

Streets Of Rage 4 – Lente 2020, speelbare Pixel Art vechters onthuld

Dotemu heeft nieuwe details aangekondigd voor Streets of Rage 4, die in het voorjaar van 2020 naar de Nintendo Switch komt.

Streets of Rage 4 is te koop voor $ 24,99 en bevat speelbare pixel art fighters met movesets en vaardigheden die uniek zijn voor hun respectievelijke games.

video
play-rounded-fill

Het totaal speelbare rooster is nu 17 jagers. Wat op zijn zachtst gezegd vrij groot is!

Uitgever en mede-ontwikkelaar Dotemu (uitgever van Wonder Boy: The Dragon’s Trap, ontwikkelaar van Windjammers 1 en 2) met mede-ontwikkelaars Lizardcube (Wonder Boy: The Dragon’s Trap) en Guard Crush Games (Streets of Fury) hebben aangekondigd dat Streets of Rage 4 zal de knock-outs uitdelen met ontgrendelbare klassieke personages en muziek uit Streets of Rage 1 & 2 voor volledig nostalgische gevechten.

Streets of Rage 4 wordt dit voorjaar uitgebracht voor pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One voor $ 24,99, waarvan de releasedatum nog moet worden bevestigd. Fans op Steam kunnen de game hier op de verlanglijst zetten.

Over de nieuwe trailer

Dotemu heeft vandaag een actievolle gameplay-trailer uitgebracht die enkele van de eerbetoon aan Streets of Rage 4 aan de originele trilogie onthult, inclusief ontgrendelbare pixelart-personages met movesets en vaardigheden die uniek zijn voor hun respectievelijke games;

De strijders van Streets of Rage kunnen de politie bellen voor hun speciale bewegingen, terwijl de personages van Streets of Rage 3 kunnen sprinten en door omgevingen kunnen rollen. Vang Skate, Max en alle throwback-krijgers die hun glorieuze terugkeer maken door de trailer hier of hieronder te bekijken:

Retro cast

Deze retro-personages combineren met Streets of Rage 4’s vijf met de hand geanimeerde leidende jagers om het totaal aantal speelbare roosters op 17 te brengen.

Voor een volledige nostalgische trip kunnen spelers ook overschakelen naar de iconische originele soundtrack van de serie, waarbij ze beatdowns uitdelen door nummers van Streets of Rage 1 en Streets of Rage 2. Thugs uitschakelen met deze tijdloze liedjes aangezwengeld zorgt voor een ongelooflijk bevredigende retro-ervaring.

Over Streets of Rage 4

Streets of Rage 4 is het eerste item in de mainline-serie in meer dan 25 jaar. De revival combineert klassieke Streets of Rage-elementen met nieuwe aanwijzingen voor meer gevechtsmogelijkheden, opvallend vloeiende handgetekende kunst en een inventieve, onderscheidende soundtrack onder leiding van Olivier Derivière die wereldwijd talent bevat, waaronder belangrijke bijdragen van seriecomponisten Yūzō Koshiro en Motohiro Kawashima.