Streets Of Rage 4 – Mr. X Nightmare DLC komt 15 juli 2021

Streets Of Rage 4 – Mr. X Nightmare DLC komt 15 juli 2021

Dotemu, Lizardcube en Guard Crush Games hebben de releasedatum aangekondigd van Streets Of Rage 4’s “Mr. X Nightmare”-DLC.

De DLC wordt uitgebracht op 15 juli 2021 en voegt drie nieuwe speelbare personages toe aan de game, evenals een nieuwe ‘Survival Mode’. Het zal ook samenvallen met een aparte gratis update die een aantal extra functies toevoegt.

video

Over Mr. X Nightmare DLC

“Dhr. De Survival-modus van X Nightmare is een inventieve, enorm herspeelbare uitdaging voor de meest veelzijdige vechters van Streets of Rage 4. Vechters verslaan eindeloze golven vijanden en verdienen voordelen zolang ze in leven kunnen blijven in twee sessievarianten: Random, waardoor elk gevecht onvoorspelbaar blijft door gegenereerde runs; en Weekly, een reeks statische handschoenen die elke week worden gegenereerd.

Elk voltooid niveau biedt twee willekeurige voordelen om uit te kiezen, met stapelbare bonussen om strijders op unieke en verwoestende manieren sterker te maken totdat ze worden verslagen. Braving Survival’s aanvallen ontgrendelt ook permanent nieuwe moves voor gebruik in alle Streets of Rage 4-modi, waardoor spelers movelists kunnen personaliseren voor hun favoriete personages.

Vooruitgang ontgrendelt verwoestende nieuwe wapens in zowel de overlevingsmodus als een inkomende trainingsmodus, evenals galerijinhoud. De klassementen van de modus houden ook de goed bevochten runs van de community bij; wie wordt de beste vechter van Wood Oak City?

“Dhr. X Nightmare” bundelt het bovenstaande met het speelbare debuut van Estel Aguirre, volledig gerealiseerde speelbare versies van Max Thunder en Shiva en groovende originele muziek van Tee Lopes (Sonic Mania, League of Legends).

Meer dan DLC

Een aparte gratis update met een diepgaand trainingssysteem, kleurenpaletopties, een duivelse New Mania+ moeilijkheidsgraad, plus een schat aan verfijningen en balanceringsveranderingen die reageren op feedback van de gepassioneerde community van Streets of Rage 4, komt ook op 15 juli aan .

Een nieuwe fysieke editie met alle DLC inbegrepen is ook aangekondigd voor release op 28 september. Ik weet echter niet zeker of ik hier een fan van ben, want er zijn al meerdere releases van Streets of Rage 4 geweest.

Ad