Streets Of Rage 4 – Online Play en Local Co-op Play

Streets Of Rage 4 – Online Play en Local Co-op Play

Dotemu en Lizardcube hebben de eerste multiplayer-details aangekondigd voor Streets of Rage 4.
Streets of Rage 4 ondersteunt online spelen voor maximaal 2 spelers en lokaal coöpspel voor maximaal 4 spelers.

Ook onthuld is een nieuw personage genaamd Floyd Iraia. Je kunt Floyd en de intensiteit van coöp voor vier spelers in actie zien door de volledige video te bekijken.

video
play-rounded-fill

Over Streets Of Rage 4

Streets of Rage 4-uitgever en mede-ontwikkelaar Dotemu (uitgever Wonder Boy: The Dragon’s Trap, ontwikkelaar Windjammers) met mede-ontwikkelaars Lizardcube (Wonder Boy: The Dragon’s Trap) en Guard Crush Games (Streets of Fury) hebben vandaag de De terugkeer van de iconische serie ondersteunt online co-op voor twee spelers en offline voor maximaal vier spelers wanneer het dit voorjaar wordt gelanceerd.

De bovenstaande trailer onthulde een eerste blik op het laatste en geheel nieuwe speelbare personage dat zich bij de selectie voegt in aanloop naar de aankomende release van Streets of Rage 4 op pc, Nintendo Switch, PlayStation 4 en Xbox One.

Over Floyd Iraia

Het nieuwe personage, Floyd, brengt ernstige schade toe met zijn ongelooflijk sterke cybernetische armen, een hypermoderne upgrade dankzij de speelbare cyborg van Streets of Rage 3, Dr. Zan. Hoewel Floyd’s beweging en herstel van de gezondheid langzamer zijn dan de meeste, heeft hij het langste bereik onder de speelbare selectie en enorme kracht, waardoor elke combinatie waar hij een vijand doorheen brengt verwoestend zal zijn.

De andere castleden

Streets of Rage 4 verenigt Axel, Blaze en Adam voor het eerste mainline Streets of Rage-spel in meer dan 25 jaar. Het langverwachte vervolg belichaamt de gruizige, neon-gestreepte stedelijke sfeer van de klassieke trilogie in een volledig originele ervaring met een opvallend vloeiende, handgetekende kunststijl.

Nieuwe schedel-krakende speelbare personages, uitgebreide gevechtsvaardigheden en een pulserende soundtrack uit een all-star line-up inclusief seriecomponisten Yūzō Koshiro (Streets of Rage 1, 2 & 3, Sonic the Hedgehog) en Motohiro Kawashima (Streets of Rage 2 & 3, Shinobi II) maken van Streets of Rage 4 een totale vechtpartij van je leven.