Streets Of Rage 4 preview

Streets Of Rage 4 preview

Easy Allies is een van de eersten zijn die Streets of Rage 4 te pakken hebben gekregen, die een paar maanden geleden werd aangekondigd voor de Nintendo Switch.

video

Een gepassioneerd team van ontwikkelaars is bereid om Streets of Rage terug te brengen met een wraak. Danile Bloodworth mocht onlangs spelen en zijn indrukken delen met de fervent fan van de serie, Michael Huber.

Het team van Easy Allies heeft zijn indrukken en gedachten geüpload van een speelbare demo van de reboot van de klassieke serie die zowel de SEGA Megadrive als de Super NES-console sierde.

video

Over Streets of Rage 4

Streets of Rage, bekend als Bare Knuckle (ベ ア · ナ ッ ク ル Bea Nakkuru) in Japan, is een trilogie van beat ’em up-games die SEGA in de jaren negentig ontwikkelde en publiceerde.

Beroemd om zijn non-stop actie en elektronische dans beïnvloede muziek – gescoord door Yuzo Koshiro en Motohiro Kawashima – de serie heeft de status van cult klassieker door de jaren heen gekregen. Het wordt beschouwd als een van de beste beat ’em up-series aller tijden. Na vele jaren halen Axel en Blaze eindelijk het gevecht op waar ze zijn vertrokken.

Met handgetekende beelden van het team achter de prachtige Wonder Boy: The Dragon’s Trap remake 2017, bouwt Streets of Rage 4 voort op de klassieke trilogie’s gameplay met nieuwe mechanica, een nieuw verhaal en een handschoen van gevaarlijke etappes met een ernstig misdaadprobleem. Streets of Rage 4 doet denken aan klassieke gameplay, maar het is een volledig originele arcade-achtige ravot dankzij de expertise van Guard Crush Games en Dotemu.

Of spelers nu samenkomen met een vriend of de stad alleen opruimen, Streets of Rage 4 is een bloedstollende, kippenverjongende lust alles ingesteld op een bonzende soundtrack om je bloed te laten pompen.

Kenmerken

  • De comeback van de legendarische reeks Streets of Rage.
  • Prachtige graphics volledig handgetekend geanimeerd door de studio achter Wonder Boy: The Dragon’s Trap.
  • Klassieke gameplay verbeterd met gloednieuwe mechanica.
  • Gestoofde kip geserveerd op een ongerepte plaat.
Ad