Streets Of Red – Devil’s Dare Deluxe – Fysieke release via Limited Run Games

Streets Of Red – Devil’s Dare Deluxe – Fysieke release via Limited Run Games

Limited Run Games hebben onthuld dat ze PM Studios zullen helpen bij het distribueren van een retailversie van de klassieke brawler-titel Streets of Red.

De game zal op 21 januari 2020 (12.00 uur EST) worden gereserveerd voor $ 34.99 USD.

Geen Nummer release

Fans moeten er rekening mee houden dat dit niet een van de genummerde releases van Limited Run Games is – dus als je dit misloopt, hoef je niet altijd een gat in de lopende collectie te laten.

video

Over Streets of Red – Devil’s Dare Deluxe

In Streets of Red – Devil’s Dare Deluxe is het enige enger dat levend wordt opgegeten bijna geen kwartier meer! Een permadeath, multiplayer, horror beat-’em-up die spelers de vaardigheden van retro gaminghelden verleent in een gevecht tegen een legioen ondode wangedrochten.

Streets of Red – Devil’s Dare Deluxe is ontworpen om steeds opnieuw te worden gespeeld, waarbij elke run het potentieel voor nieuwe content biedt. Zes unieke speelbare personages en een steeds groter wordende niveauselectie werken om te voorkomen dat de gameplay oud en verrot wordt, terwijl het gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen vechtsysteem voldoende diepte biedt.

Met elke vijand die je verslaat, verdien je geld dat kan worden besteed aan upgrades of om jezelf te doen herleven wanneer je sterft. Je leert beter hoe je snel contant geld kunt verdienen en het slim kunt uitgeven in Streets of Red – Devil’s Dare Deluxe, want als je dood bent, sterft je opgeslagen gegevens met je mee. De koude rillingen, sensaties, rekeningen en de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren stoppen hier pas als elke straat rood wordt! Ben je klaar voor de uitdaging van een anti-life?