Streets of Red launch trailer

Streets of Red launch trailer

Een nieuwe indie game verschijnt binnenkort op de Nintendo Switch.

Op 12 april verschijnt er weer een nieuwe indie game op de Nintendo Switch: Streets of Red. Streets of Red is een indie-brawler die gebruik maakt van roguelike elementen. Hierbij is game over ook echt game over en moet je weer opnieuw beginnen.

Ontwikkelaar Secret base heeft alvast een launch trailer uitgebracht van de game. 

Trailer – Streets of Red

video
play-rounded-fill

Over Streets of Red – Devil’s Dare Deluxe

In Streets of Red: Devil’s Dare Deluxe, is het enige dat beangstiger is dan levend gegeten bijna geen kwartalen meer! Een permadeath multiplayer horror-beat’em die spelers de vaardigheden van retro-gamehelden biedt in een gevecht tegen een legioen ondode monsters.

Streets of Red: DDD is ontworpen om keer op keer te worden afgespeeld, waarbij elke run het potentieel voor nieuwe content biedt. Zes unieke speelbare personages en een steeds groter wordende level selectie werken om te voorkomen dat de gameplay oud en verrot wordt, terwijl het gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen vechtsysteem voor veel diepte zorgt.

Met elke kill verdien je geld dat kan worden uitgegeven aan upgrades, of om jezelf te laten herleven als je sterft. Je kunt beter leren hoe je contant geld snel kunt verdienen en het slim kunt besteden in Streets of Red: DDD, want als je dood bent, sterft je opslaggegevens met je mee. De koude rillingen, opwinding, rekeningen en de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren, zullen niet stoppen totdat elke straat rood wordt van bloed! Ben je klaar voor de uitdaging van een anti-lifetime?