Streets of Red

Streets of Red

Streets of Red komt 27 februari naar de Nintendo  Switch. Dat heeft ontwikkelaar Secret Base een aantal dagen geleden bekend gemaakt.

Het is een perma-death multiplayer horror beat’em up game die zijn inspiratie haalt uit arcade games van vroeger en klassieke horror en video game personages.

Je speelt als één van zes personages die het in deze retro game opnemen tegen hordes ondode monsters. De perma death mode is daarnaast gelinkt aan kwartjes, die je in de game verzamelt. Gebruik deze om upgrades te kopen of continues, maar als je dood gaat en geen kwartjes op hand hebt kun je je save game vaarwel zeggen!

Trailer – Streets of Red

video

Dare Deluxe Edition

In Streets of Red: Devil’s Dare Deluxe, is het enige dat beangstiger is dan levend gegeten bijna geen kwartalen meer! Een permadeath multiplayer horror-beat’em die spelers de vaardigheden van retro-gamehelden biedt in een gevecht tegen een legioen ondode monsters.

Streets of Red: DDD is ontworpen om keer op keer te worden afgespeeld, waarbij elke run het potentieel voor nieuwe content biedt. Zes unieke speelbare personages en een steeds groter wordende level selectie werken om te voorkomen dat de gameplay oud en verrot wordt, terwijl het gemakkelijk te leren maar moeilijk te beheersen vechtsysteem voor veel diepte zorgt.

Met elke kill verdien je geld dat kan worden uitgegeven aan upgrades, of om jezelf te laten herleven als je sterft. Je kunt beter leren hoe je contant geld snel kunt verdienen en het slim kunt besteden in Streets of Red: DDD, want als je dood bent, sterft je opslaggegevens met je mee. De koude rillingen, opwinding, rekeningen en de mogelijkheid om nieuwe vaardigheden te leren, zullen niet stoppen totdat elke straat rood wordt van bloed!

Ben je klaar voor de uitdaging van een anti-lifetime?