Streets Of Rogue – Character Pack DLC beschikbaar

Streets Of Rogue – Character Pack DLC beschikbaar

Rogue-lite co-op stealth-shooter RPG-vechter Streets of Rogue uitgebreid met een nieuwe cast! Een nieuw personagepakket DLC is nu beschikbaar voor de game voor $ 5,99 USD.

In het bijzonder voegt de DLC zes nieuwe personages toe: de Mech Pilot, Courier, Alien, Goon, Bouncer en Demolitionist!

video

Character Pack DLC

The Streets of Rogue Character Pack voegt zes nieuwe speelbare personages toe, elk met hun eigen unieke nieuwe vaardigheden en grote missies:

  • Mech-piloot: bestuur je eigen mini-mech en slacht alle griezels van de stad af, in RoboCop-stijl!
  • Koerier: doe een paar rolschaatsen aan en rijd door de stad en bezorg pakketjes!
  • Buitenaards wezen: gebruik je hersenbeheersing om de inwoners van de stad dingen te laten doen die waarschijnlijk niet goed zijn voor hun gezondheid!
  • Goon: doe je werk! Verdedig gebouwen tegen indringers en bereik de rang van Supergoon!
  • Uitsmijter: word een lijfwacht en houd een semi-beroemde muzikant veilig!
  • Demolitionist: maak tonnen op afstand tot ontploffing gebrachte bommen en plant ze vervolgens in de stad, waardoor massale chaos ontstaat!

Alle personages worden vanaf het begin ontgrendeld! De nieuwe karaktereigenschappen en vaardigheden kunnen ook worden gebruikt op uw op maat gemaakte karakters!

Over Streets Of Rogue

Streets of Rogue is een rogue-lite over spelerskeuze, vrijheid en anarchistisch plezier. De game is geïnspireerd op snelle top-down rogue-lites en voegt vrije vorm, experimentgedreven, opkomende gameplay-elementen toe van meeslepende sims en RPG’s.

De game speelt zich niet af in een kerker, maar speelt zich af in een functionerende, procedureel gegenereerde stad, waar complexe AI de inwoners van alle lagen van de bevolking informeert die gewoon proberen rond te komen in hun dagelijkse activiteiten.

Om vooruitgang te boeken, moet de speler specifieke missiedoelen bereiken op elke manier die hij nodig acht door het gebruik van hun speciale karaktereigenschappen, items en de omgeving.

Speel jij als een soldaat die eerst schiet en later vragen stelt?

Een sluipende dokter die chloroform en kalmeringspijlen gebruikt om de oppositie te verslaan?

Of wat dacht je van een gorilla die andere gekooide gorilla’s redt om een ​​klein gemobiliseerd gorillaleger te vormen?

Ad