Strictly Limited Games kondigt beperkte fysieke release van Lode Runner Legacy aan

Strictly Limited Games kondigt beperkte fysieke release van Lode Runner Legacy aan

Strictly Limited Games onthulden dat ze een beperkte fysieke run van Lode Runner Legacy voor Nintendo Switch zullen publiceren.

2500 standaardkopieën zullen beschikbaar zijn, terwijl 1500 exemplaren van een meer gevulde Collectors editie ook in de verkoop gaan. De Collectors editie bevat extra’s zoals een CD, boek, stickers en nog veel meer.

De in Stuttgart gevestigde uitgever Strictly Limited Games, gespecialiseerd in de release van strikt beperkte fysieke verzameledities van digitale games voor PlayStation 4, PlayStation Vita en Nintendo Switch ™, zal verantwoordelijk zijn voor het uitbrengen van de fysieke beperkte edities van Lode Runner Legacy op zowel PlayStation 4 als Nintendo Switch.

Lode Runner Legacy – Limited edition

Strictly Limited Games zullen fysieke verzameledities van Lode Runner Legacy produceren voor zowel PlayStation 4 als Nintendo Switch. Vanaf 15 december kunnen verzamelaars en fans van de serie de beperkte standaardversie van Lode Runner Legacy voor Nintendo Switch (2500 stuks) en voor PlayStation 4 (1300 stuks) reserveren voor een prijs van 29,99 euro / USD 33,50.

De Strictly Limited Collector editie van Lode Runner Legacy is beschikbaar voor Nintendo Switch (1500 stuks) en PlayStation 4 (800 stuks) voor een prijs van 49,99 euro / USD 55,50 en omvat de volgende exclusieve fanitems:

  • Lode Runner Legacy-spel
  • Orginele soundtrack
  • Lode Runner Legacy Book
  • Lode Runner Legacy-stickerset
  • Retro poster
  • Exclusieve SLG-verzamelaarskast in retrostijl met magnetische sluiting

Over Lode Runner

De rijke geschiedenis van Lode Runner begon in 1982 in Seattle, toen Douglas E. Smith, toen een student aan de Universiteit van Washington, een spelprototype maakte, dat hij Kong noemde.

De game genereerde zoveel interesse van zijn collega’s dat hij er fulltime aan werkte om het te voltooien en het vervolgens als software Miner aan software-uitgevers voorlegde. In 1983 gaf Broderbund een licentie voor het spel en publiceerde het als Lode Runner voor Apple II, Atari 8-bit, MSX en Commodore 64-computers. Sindsdien zijn versies van Lode Runner op vrijwel elk denkbaar platform verschenen, inclusief arcade-machines.

In 1984 werd de Famicom-versie het eerste spel van derden dat meer dan 1,5 miljoen eenheden verkocht. Meer informatie over de geschiedenis van dit geliefde spel op www.tozaigames.com/loderunner/history 

video
play-rounded-fill

Over Lode Runner Legacy

In Lode Runner Legacy besturen spelers de Runner en lossen ze puzzels op om gestolen goud uit het labyrint van het Evil Empire terug te winnen. Elke puzzel is een unieke uitdaging voor de puzzeloplossing en strategische technieken van de speler.

In de modus voor twee spelers moeten teamgenoten samenwerken om elk niveau te verslaan, en hun samenwerking wordt mooi beloond met prijzen die niet door één speler kunnen worden veroverd. De modus voor twee spelers heeft ook online ranglijsten, dus speel in perfecte harmonie en streef naar de hoogste score om op het bord te komen!

Bovendien kunnen spelers hun creatieve spieren spannen in de meest unieke functie van Lode Runner Legacy: Craft Mode. Spelers kunnen originele niveaus, personages en items maken, die vervolgens online kunnen worden gedeeld met spelers over de hele wereld. Deel je originele niveau en personages of speel de niveaus van andere spelers in de modus Wereldniveaus, en “Vind” de beste leuk!

Lode Runner Legacy bevat talloze functies en spelmodi die spelers kunnen verkennen. Spelers kunnen gestolen goud uit het Evil Empire terugwinnen in de Adventure-modus of puzzels zonder vijanden spelen in de Puzzle-modus. Bovendien is Lode Runner Legacy uitgerust met 150 van de originele Lode Runner-niveaus in de klassieke modus, evenals verschillende verborgen niveaus voor spelers om te ontdekken. Al met al zijn er 300 niveaus voor spelers om te verslaan, evenals nieuwe niveaus die online worden geplaatst, waardoor spelers onbeperkt uren entertainment hebben.

Ad