Strike Suit Zero: Director’s Cut – 2 Mei

Strike Suit Zero: Director’s Cut – 2 Mei

Born Ready Games heeft Strike Suit Zero aangekondigd: Director’s Cut, een ruimteactiespel voor Nintendo Switch.

video

Strike Suit Zero: Director’s Cut wordt op 2 mei 2019 in de Nintendo eShop gelanceerd voor GBP15,99. De game bevat een 17-zendingsverhaal en extra gameplay-inhoud die niet in de eerste game is gevonden.

Over Strike Suit Zero: Director’s Cut

De Britse indieontwikkelaar Born Ready Games is verheugd haar debuut met de Nintendo Switch aan te kondigen met Strike Suit Zero: Director’s Cut, op 2 mei 2019. Strike Suit Zero: Director’s Cut bundelt het originele, veelgeprezen ruimteactiegame naast de Heroes of the Fleet-campagne .

Al beschikbaar op Playstation 4, Xbox One en pc, Strike Suit Zero: Director’s Cut komt op 2 mei 2019 naar Nintendo Switch. De versie van de switch kost £ 15,99.

In Strike Suit Zero nemen spelers de controle over het Strike Suit, een krachtig ruimtevaartuig dat in een enorm pak gemechaniseerde pantsering kan transformeren en het door een zendingsverhaal van 17 kan leiden. In dit hele verhaal zullen spelers hyperintelligente vijandige starfighters en kolossale kapitaalschepen bevechten, gebruikmakend van zwakke punten in hen om ze stuk voor stuk te vernietigen.

In Regisseur Cut is Strike Suit Zero herwerkt en bevat het een grafische revisie, een volledig geherstructureerde campagne en extra gameplay-inhoud in de vorm van de Heroes of the Fleet-campagne, die vijf nieuwe uitdagende missies toevoegt, die elk uitdijen over de geschiedenis van het Strike Suit Zero-universum.

Ad