Strip abonnementsservice Izneo – 1.5 miljoen boeken gelezen

Strip abonnementsservice Izneo – 1.5 miljoen boeken gelezen

Izneo, een stripabonnementsservice voor Nintendo Switch en andere platforms, heeft twee interessante statistieken onthuld.

Izneo’s prestaties

Volgens een persbericht dat de aanstaande komst van Izneo op Android TV en Nvidia Shield aankondigde, onthulde het bedrijf dat vorig jaar 1,5 miljoen boeken door gebruikers zijn gelezen en dat online meer dan 370.000 beoordelingen door gebruikers zijn geplaatst.

De cijfers ​​op alle platforms;

  • Vorig jaar werden meer dan 1,5 miljoen boeken gelezen en het aantal lezers groeit elke dag.
  • Meer dan 370.000 beoordelingen en opmerkingen zijn door de lezers op de site geplaatst.

Over Izneo

Izneo BD Comics Manga Webtoon is de beste Nintendo Switch-app voor strips, met duizenden digitale stripboeken. Welkom bij de grootste virtuele bibliotheek!

  • Strips, grafische romans, manga, webtoons gratis of tegen waanzinnige prijzen

Je zult geen betere prijzen vinden voor uw strips dan bij izneo (vergelijk gerust!). Onze prijzen zijn voor iedereen toegankelijk en we bieden zelfs gratis lezingen. We hebben ook elke week speciale aanbiedingen met bodemprijzen.

  • Geniet van je HD-strips op alle schermen

Nintendo Switch, laptop, tablet, smartphone, Smart TV: je strips worden gesynchroniseerd in je bibliotheek en zijn altijd en overal beschikbaar, waardoor je gemakkelijk verder kunt gaan waar je was gebleven.

Een handige en plezierige leeservaring om te genieten van strips zoals je altijd al hebt gedaan: in de trein of in de bus, op je bank of in bed, en zelfs offline in onze gratis apps!

  • Ontdek de rijkste catalogus van digitale strips!

Vind je het leuk om werelden te verkennen, nieuwe verhalen te ontdekken en de emoties van je favoriete helden te delen? Wij ook!

Krijg toegang tot het meest uitgebreide assortiment Europese strips, Amerikaanse strips, webtoons, manga’s, grafische romans en stripboeken voor kinderen, beschikbaar in digitaal formaat. Ontdek nieuwe strips en zeldzame herdrukken in de hoogst mogelijke definitie … En omdat je een boek niet op zijn omslag moet beoordelen, kun je gratis door de eerste paar pagina’s van al onze strips bladeren. U hoeft hiervoor zelfs geen account aan te maken !!

  • Ontdek alle soorten stripboekengenres als nooit tevoren; Avontuur, Romantiek, Thriller, Heroic Fantasy, Sci-Fi, Comedy …
  • Ontdek een nieuwe manier om te genieten van lezen

Met een unieke en aanpasbare speler kunt u uw leeservaring aanpassen aan uw smaak en situaties. Geniet van je strips met de paneel-voor-paneelmodus genaamd eazycomics, voor de meest comfortabele leeservaring mogelijk! Je zult versteld staan ​​van hoe goed je strips eruit zien op het grote scherm, dus vergeet niet izneo in dock-modus te starten!

Ad