SturmFront – The Mutant War: Übel Edition – Eerste 16 minuten

SturmFront – The Mutant War: Übel Edition – Eerste 16 minuten

Zou je het no-hold-bar oorlogspad van SturmFront – The Mutant War: Übel Edition op Nintendo Switch opgraven? Nou dankzij Handheld Players kun je de eerste 16 minuten bekijken. 

De arcade-achtige shooter, SturmFront – The Mutant War: Übel Edition, ziet spelers in de schoenen van Siegfried von Hammerstein – een onberispelijke cyborg die is ontworpen om mutanten uit te roeien!

video
play-rounded-fill

Over SturmFront – The Mutant War: Übel Edition

Speel als Siegfried von Hammerstein, een unieke experimentele gevechtseenheid om onverbiddelijke hordes mutanten te doden!

Het is het jaar 1984 en het is het einde van de wereld zoals we die kennen. Een grote plaag, veroorzaakt door mensenhanden, verslond al het bekende leven en kotste een nieuw en vreemd soort schepsel voort: de mutanten. Het kwaad dat ontsnapte aan de doos van Pandora, nog steeds trouw aan de buitenaardse genen in hun vlees, kon niet door mensen worden beheerst. Ons uitsterven staat voor de deur!

Dr. Hartmuth Griesgram, een diepbedroefde en excentrieke wetenschapper die verantwoordelijk is voor de creatie van synthetische mensen, activeert zijn vervloekte menselijke fabriek nog een laatste keer om zijn ultieme creatie en zijn laatste hoop te ontketenen: het prototype SturmFront-gevechtseenheid. Een onberispelijke cyborg ontworpen voor oorlog.

Je speelt als Siegfried von Hammerstein, een unieke semi-organische gevechtseenheid waarvan het enige doel is om te doden en te vernietigen.

  • Spoel de mutant uit met je vlammenwerper
  • Vind alle verborgen zielen om de waarheid over de mutantenoorlog en zijn oorsprong te ontdekken!
  • Dood gigantische vijanden! Toon hen geen genade!
  • Een klassiek arcadespel met een vleugje bullet hell

SturmFront – The Mutant War: Übel Edition is nu beschikbaar in de Nintendo Switch eShop voor € 9,99 / $ 9,99 USD / £ 8,99 Bron: Link

Ad