SturmFront – The Mutant War: Übel Edition fysieke editie aangekondigd

SturmFront – The Mutant War: Übel Edition fysieke editie aangekondigd

Red Art Games heeft onthuld dat ze beperkte pre-orders zullen openen voor fysieke exemplaren van de SturmFront – The Mutant War: Übel Edition.

2.900 exemplaren voor de Nintendo Switch zijn verkrijgbaar voor € 29,99 per stuk – en je kunt je pre-order nu meteen pakken op de website van Red Art Games.

video
play-rounded-fill

Over SturmFront – The Mutant War: Übel Edition

Een onberispelijke cyborg die is ontworpen voor oorlog, spelers worden Siegfried von Hammerstein, een unieke semi-organische gevechtseenheid, terwijl ze zich een weg banen door een post-apocalyptische wereld die wordt geteisterd door een nieuw opgekomen mutantdreiging. Het is 1984 en het einde van de wereld zoals wij die kennen.

Een grote plaag die door mensenhanden is aangericht, heeft al het bekende leven verslonden en een groot aantal oncontroleerbare kwaadaardige mutanten uitgeworpen. Nu het menselijk ras met uitsterven nadert, activeert Dr. Hartmuth Griesgram, een diepbedroefde en excentrieke wetenschapper die verantwoordelijk is voor het creëren van synthetische mensen, een prototype van een moordmachine als de laatste hoop van de mensheid: het prototype SturmFront-gevechtseenheid.

  • Blaas mutanten uit met je vlammenwerper in deze twin-stick arcade-shooter, terwijl je je een weg baant door een vervallen stadsbeeld, aangewakkerd door de geluiden van heavy metal en psychedelische Electronica!
  • Ontdek de waarheid achter de mutantenoorlog en zijn oorsprong door tijdens het spel verborgen zielen te verzamelen
  • Vind alle verborgen zielen om de waarheid over de mutantenoorlog en zijn oorsprong te ontdekken!
  • Dood gigantische vijanden! Toon hen geen genade!
  • -Een klassiek arcadespel met een vleugje bullet hell