Submerged – Eerste 20 Minuten

Submerged – Eerste 20 Minuten

Ben je op zoek naar een gevechtsvrij verhalend avontuur op Nintendo Switch? Dankzij ContraNetwork kun je nu de eerste 20 minuten van Submerged bekijken.

video
play-rounded-fill

Red je stervende broer door door de gevaarlijke, maar prachtige wereld van een overstroomde stad te trekken. Als je op zoek bent naar benodigdheden om hem te helpen, leer dan over de tragische geschiedenis van een eens harmonieuze beschaving …

Over Submerged

Submerged is een third-person combat-free game waarin je een mysterieuze overstroomde stad verkent en de schoonheid van verwoesting ontdekt in uitgestrekte buitenomgevingen.

Je neemt de rol op van Miku, een jong meisje dat haar gewonde broer naar de stad heeft gebracht in hun kleine vissersbootje. Navigeer door de straten van de overstroomde stad per boot, schaal de verdronken gebouwen en gebruik je telescoop om de stad af te graven naar de benodigdheden die nodig zijn om je stervende broer of zus te redden.

Terwijl je de stad in je eigen tempo verkent, kom je de habitat tegen die bloeit op deze kleurrijke plek en ontdek je verborgen voorwerpen die het verhaal van een gebroken wereld en een gebroken gezin samenvatten.

Spelkenmerken

  • Uitgestrekte buitenomgevingen met een rijke, kleurrijke en levendige habitat bieden de speler een prachtige plek om overdag of ‘s nachts te blijven hangen en de mysterieuze overblijfselen tegen te komen die je vanaf de daken bekijken.
  • Een serene en ontspannende game-ervaring; Neem de tijd om te genieten van de zonsopgang en prachtige vergezichten, luister naar het geluid van de oceaan of observeer de speelsheid van de wezens die deze plek bewonen. Er is maar één tempo in dit spel en dat is het jouwe.
  • Ontdek de verborgen voorwerpen die het verhaal van verlossing, opoffering en vastberadenheid samenstellen en leer meer over hoe de stad op deze manier is ontstaan.
  • Vaar met uw telescoop door de straten van de stad in uw kleine aangedreven vissersboot om te bepalen welke van de verschillende gebouwen voorraden bevatten en markeer ze op uw kaart.
  • Ontdek het beste pad naar de objecten die je van ver hebt gezien. Plaats je boot op hoge gebouwen en monumenten en beklim de wijnstokken, ladders, richels en pijpen als steeds moeilijkere navigatiepuzzels.
  • Ontwikkeld door een onafhankelijke studio gevestigd in Australië, bestaande uit AAA-veteranen die eerder aan de BioShock-serie hebben gewerkt, met muziek van BAFTA bekroonde componist Jeff van Dyck.

Submerged is nu beschikbaar op de Switch eShop voor een gereduceerde prijs van $ 4,99 USD (meestal $ 9,99).

Ad