Subnautica: Below Zero – Cinematic Trailer

Subnautica: Below Zero – Cinematic Trailer

Uitgever Bandai Namco en ontwikkelaar Unknown World Entertainment hebben een nieuwe filmische trailer uitgebracht voor de aankomende survivalgame, waarin de nieuwe bevroren omgevingen en een overvloed aan mysterieuze levensvormen erin worden getoond – zowel passief als vijandig!

video
play-rounded-fill

Over Subnautica: onder nul

Van de bekroonde studio, Unknown Worlds Entertainment, presenteert de terugkeer naar de wereld van 4546B met Subnautica: Below Zero. Duik in een ijskoud onderwateravontuur op een buitenaardse planeet.

Een jaar na de originele Subnautica, daagt Below Zero je uit om de ijzige biomen zowel boven als onder het oppervlak te overleven. Knutselgereedschap speurt naar voorraden en ontrafel het volgende hoofdstuk in het Subnautica-verhaal.

Below Zero is een onderwateravontuurspel dat zich afspeelt in een buitenaardse oceaanwereld. Het is een nieuw hoofdstuk in het Subnautica-universum en ontwikkeld door Unknown Worlds.

Keer terug naar planeet 4546B

Duik in een ijskoud onderwateravontuur. Below Zero speelt zich af in een arctisch gebied van planeet 4546B. Als wetenschapper die is gepost op een onderzoeksstation op het aardoppervlak, heb je de taak om buitenaardse artefacten te bestuderen …

Het Vesper-ruimtestation draait hoog boven je en stuurt voorraden, instructies en ontvangt monsters die je vanaf het oppervlak lanceert. en ambachtelijke uitrusting.

Ontdek nieuwe biomen

Zwem onder de blauw verlichte, gebogen groei van Twisty Bridges. Navigeer door verraderlijke ijsschotsen op het oceaanoppervlak. Beklim met sneeuw bedekte toppen en waag je in ijzige grotten. Manoeuvreer tussen stomende thermische ventilatieopeningen. Below Zero presenteert geheel nieuwe omgevingen waarin u kunt overleven, studeren en verkennen.

Ontdek nieuwe levensvormen in de ijzige diepten van 4546B. Zwem door de gigantische Titan Holefish, ontsnap aan de agressieve Brute Shark en bezoek de schattige Pengwings. Sommige bewoners van de bevroren oceaan zullen je helpen, en sommigen zullen proberen je kwaad te doen.

Een oceaan van intriges

Wie waren de aliens die hier eerder waren? Waarom waren ze op deze planeet? Kunt u uw commandanten vertrouwen? Below Zero breidt het verhaal van het Subnautica-universum uit en duikt diep in het mysterie dat in het originele spel werd geïntroduceerd.

Belangrijkste kenmerken

  • Overleven is de sleutel – Verzamel waardevolle materialen, maak gereedschappen, beheer je honger en dorst, terwijl je tegelijkertijd de gevaarlijke dieren in het wild ontwijkt die jou zien als hun volgende maaltijd
  • The Mysteries Submerged – Je kwam hier op zoek naar antwoorden. Je hebt alles op het spel gezet om hier te komen
  • Verkenning – Duik in unieke water- en terreinbiomen die niet alleen materialen ontgrendelen, maar ook de antwoorden die u zoekt
  • Bouw je leefgebied – Maak en bouw hier het comfort van thuis. Deze bases zullen een integraal onderdeel zijn van je overleving, niet alleen van de natuur, maar ook van de barre omgeving om je heen

Subnautica: Below Zero wordt op 14 mei uitgebracht voor de Nintendo Switch.